Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

04-16-2014, 10:31
Qadra Qadra jest off-line
Junior Member

Domyślnie Najciekawsze ładunki, jakie widzeiliście

Cześć. Żeby nie było zbyt smutno na forum, proponuję utworzyć wątek, gdzie będziemy wklejać najciekawsze ładunki, jakie widzieliście na samochodach ciężarowych, lawetach etc. Ja zaczynam, wklejając zdjęcie pochodzące ze strony pomocy drogowej Jakub Cukierski Auto-Hol z Łodzi

04-16-2014, 20:03
AlfaOmega AlfaOmega jest off-line
Junior Member

Domyślnie

Nie mamy w tej chwili zdjęć ciekawych ładunków. Ale mamy nasz holownik Mitsubishi w akcji.

05-04-2014, 11:04
jania89 jania89 jest off-line
Junior Member

Domyślnie

he he Wy to macie pomysły
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Coś śmiesznego

05-04-2014, 21:06
Altek Altek jest off-line
Junior Member

Domyślnie

No bardzo ciekawie go położyli..

05-12-2014, 15:41
Hq-Aero-Dynamic_pl Hq-Aero-Dynamic_pl jest off-line
Senior Member

Domyślnie

Faktycznie,pierwsze zdjęcie z ładunkiem kiosku jest dosyć niecodzienne i każdy na pewno ma teraz uśmiech na twarzy Pozostałe to juz standard,szczególnie kiedy źle zaparkowaliśmy i złapała nas straż miejska...

05-14-2014, 06:40
Zbigniew91 Zbigniew91 jest off-line
Junior Member

Domyślnie

ja np specjalnie jechałem po meble do Francji z przyczepią to nie bym dobry pomysł noi się okazało że całkowicie nieopłacalny

05-14-2014, 12:32
Samiljanka Samiljanka jest off-line
Junior Member

Domyślnie

ale meble z Francji są xD

06-20-2014, 14:59
Kane Kane jest off-line
Junior Member

Domyślnie

A co powiecie na oszczędności w Policji? Teraz nas lawety ganiać będą?

07-03-2014, 07:02
Hq-Aero-Dynamic_pl Hq-Aero-Dynamic_pl jest off-line
Senior Member

Domyślnie

Nie jest to wykluczone,z tym ze skuteczność będzie jeszcze niższa niż ma to miejsce w chwili obecnej. Swoją drogą spotykałem już na drodze lawety które miały na ładunku policyjne samochody,wiec akurat ten widok az tak bardzo mnie tutaj nie dziwi.

07-08-2014, 10:29
przek przek jest off-line
Junior Member

Domyślnie

Ja nie mam co prawda foty, ale swego czasu widziałem jak facet przewoził na dachu Tico, jeden dość duży fotel, a w otwartym bagażniku drugi. Specyficznie to wyglądało przy tak małym autku

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum