Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cześć, Co byście poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemności, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej części...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakieś dobre sklepy z odzieżą i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może ktoś mógłby...

Odpowiedz

05-20-2012, 01:18
Arbiter
Gość

Domyślnie Pompa paliwowa piszczy

Pacjent Honda 125i.

Pompa umieszczona pod siedzeniem, chyba w zbiorniku paliwa. Słychać jak
piszczy. Tak ma być, czy kończy się? Przebieg 12000 od nowości

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
co piszczy? pomysły? - W dniu 18.09.2011 21:11, Bartek pisze: > witam, > > potrzebuje kilku logicznych pomysłów: > > coś piszczy. w przednich kołach... Forum samochodowe
Zewnetrzna pompa paliwowa - w ktorych samochodach? - >> Chce wykorzystac pompe paliwowa do ukladu chlodzenia urzadzenia - >> ma po prostu non-stop pompowac wode (czy inny plyn chlodzacy) >> w obiegu... Forum samochodowe
Re: Zewnetrzna pompa paliwowa - w ktorych samochodach? - Witam serdecznie. > Za slabe - chce chlodzic silnik 0.8-2.2kW W takim razie potrzebujesz najmniejszej obiegowej od c.o./c.w.u Pozdrawiam. ... Forum samochodowe
piszczy koło - w pasku. Przednie od strony kierowcy. W mieście nigdy, w trasie gdzieś po 50km zaczyna świergolić. Odzywa się przy skręcie w lewo i na pochyłości... Forum samochodowe
Poldek - pompa paliwowa - Czy jest możliwe zdemontowanie pompy paliwowej w Poldku GSI, bez demontażu zbiornika paliwa. Mam na myśli dostęp przez otwór w podłodze bagażnika.... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 20:58.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.