Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cześć, Co byście poradzili? Chcę kupić motocykl do 125 pojemności, ale nie chcę płacić więcej...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w południowo-wschodniej części...
  • odzież motocyklowa
    Witam. Znacie jakieś dobre sklepy z odzieżą i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest dużo...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Może ktoś mógłby...

Odpowiedz

05-20-2012, 01:18
Arbiter
Gość

Domyślnie Dekompresor automatyczny? Ustawianie zaworów?

Sprzęt to Honda 125i. Zawsze przy gaszeniu silnika na sam koniec jest
stuknięcie. Brzmi jakby jakaś wajcha coś ustawiała.

Co to może być? Jest to na pewno przewidziane przez producenta bo sprzęt ma
to stuknięcie od nowości

Pytanie numer 2 - od jakiegoś czasu nie zawsze to stuknięcie występuje co
wzbudziło mój niepokoj. Sprzęt jest jeszcze na gwarancji więc chciałbym
wiedzieć czy zgłosić przy przeglądzie

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
jak zrobić automatyczny włącznik świateł? - Użytkownik "nazgul" <xpm@wp.pl> napisał w wiadomości news:j7uqvh$gmr$1@news.icpnet.pl... > jeżeli stawiasz na to żeby to mieć a nie robić samemu... Forum samochodowe
Ustawianie zapłonu. - Użytkownik "Kamil Nowak 'Amil'" <kn@qumak.spaaaaam.pl> napisał w wiadomości news:i6nn1c$ri8$1@mx1.internetia.pl... > marko1a napisał(a): > >>... Forum motocyklistów
czy ktos wie jak dziala 'automatyczny' prostownik? - Tzn co wyzwala w nim plyniecie pradu? Znalazlem wczoraj taki ktory kupilem kiedys i nie pamietalem o co cho i wyczytalem, ze jest automatyczny -... Forum motocyklistów
Ustawianie ksenonów VAGiem - Pacjent to A3 z fabrycznymi ksenonami. Podpinając VAGa i wchodząc w kanał 55 mamy możliwość ich ustawienia. Jest opcja aby je podnieść i opuścić. W... Forum samochodowe
Automatyczny start silnika po postoju - W zwiazku z licznymi dociekaniami na grupie, szczegolnie z ust osob ktore takiego auta nawet na oczy nie widzialy, pisze co nastepuje. Otoz w... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 22:31.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.