Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

07-03-2014, 07:25
Hq-Aero-Dynamic_pl Hq-Aero-Dynamic_pl jest off-line
Senior Member

Domyślnie

Właśnie to też jest ta świadomość i odpowiedzialność kierowców,większość z nich chcąc uniknąć kary czy mandaty,po prostu ucieka z miejsca zdarzenia,to notoryczne przypadki. Daj znać jak zakończyła się ta sprawa.

Odpowiedz

Narzędzia tematu
Wygląd

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
No i sprawca uciekł... - On Nov 12, 9:10 pm, "Pa_blo" <inkog...@MSWIA.PYLY> wrote: > Auto pewnie nieprzerejestrowane - jakiś stary trup na niepoznańskich > rejestracjach.... Forum samochodowe
[Help]Sprawca kolizji, policja, sad a sprzedaz auta - Wed, 13 Apr 2011 22:54:01 +0200, w <c1.01.3Q8y6K$0EO@mike.oldfield.org.pl>, Adam Płaszczyca <trzypion@oldfield.spamnie.org.pl> napisał(-a): >... Forum samochodowe
kolizja - sprawca w PZU - Mialem wczoraj mala kolizje. Sprawca jest ubezpieczony w PZU. Auto stoi unieruchomione, bo dowiozlem je na lawecie. Problem w tym, ze na cudnej... Forum samochodowe
pijany sprawca a OC Uniqa - Witam Dzisiaj moja leciwa Astra F dostała strzał prosto w "nos" i średnio się nadaje do dalszego użytkowania. Sprawca trochę się próbował wykręcić... Forum samochodowe
Odszkodowanie z OC a pijany sprawca wypadku - Wczoraj późnym wieczorem miałem wypadek - Renault Twingo wjechało mi w bagażnik. Sprawca wypadku był pijany (1,5 promila). Jeden z policjantów... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 20:59.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.