Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-26-2012, 12:15
kogucicho007
Go¶æ

Re: kask

LS2 ff369 chyba tak ten kask siê nazywaspoko kask z blend± jedyna wada to
taka ¿e bezpieczny to jest tak sobie bo w sumie kosztuje 400 z³ i jest
do¶æ dosyæ g³o¶ny pozdrawiam

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

07-26-2012, 12:34
ursyn
Go¶æ

W dniu czwartek, 26 lipca 2012 14:15:01 UTC+2 u¿ytkownik kogucicho007 napisa³:
> LS2 ff369 chyba tak ten kask siê nazywa spoko. Kask z blend± jedyna wada to
> taka ¿e bezpieczny. To jest tak sobie bo w sumie kosztuje 400 z³. I jest
> do¶æ dosyæ. G³o¶ny pozdrawia!

Pomog³em? Od razu rozumiem o co chodzi, no i da siê czytaæ

07-26-2012, 14:41
Grzegorz Rogala
Go¶æ

W dniu 26-07-2012 14:34, ursyn pisze:
> W dniu czwartek, 26 lipca 2012 14:15:01 UTC+2 u¿ytkownik kogucicho007 napisa³:
>> LS2 ff369 chyba tak ten kask siê nazywa spoko. Kask z blend± jedyna wada to
>> taka ¿e bezpieczny. To jest tak sobie bo w sumie kosztuje 400 z³. I jest
>> do¶æ dosyæ. G³o¶ny pozdrawia!

>
> Pomog³em? Od razu rozumiem o co chodzi, no i da siê czytaæ

ROTFL, genialne. Jak przy tym upale Ci sie chcialo?

--
pozdr
Rogal
990 Adv.R
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

07-28-2012, 18:22
Rafik - delete1@wytnij_to.o2.pl
Go¶æ

W dniu czwartek, 26 lipca 2012 14:15:01 UTC+2 u¿ytkownik kogucicho007 napisa³:
> LS2 ff369 chyba tak ten kask siê nazywaspoko kask z blend± jedyna wada to

Witam !
Osobi¶cie maca³em i LS2 i Astone r1000 i Grexa RF2.I z ca³ej 3 najciekawiej prezentuje siê Grex je¶li chodzi i wyposa¿enie. Astone i Grex ma ko³ki pod pinlock. Astone bardzo przyjemn± wy¶ció³kê, lecz brak chemicznego atifoga.

Pozdrawiam,

Rafik + BMW K1100 RS - szybsze bo czerwone

12-31-2013, 11:16
leo1
Junior Member

Hej

Fajne kaski znajdziesz w tym sklepie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] ja tam kupujê wszystko do swojego motocykla i nawet maj± czasami jakie¶ promocje

12-10-2014, 07:13
Moto-Center.pl
Junior Member

Wszystko zale¿y od kwoty jak± chcesz przeznaczyæ na zakup kasku,ale generalnie teraz spotkasz ciekawe promocje w sklepach internetowych,w tym tak¿e u nas gdzie pomo¿emy skompletowaæ ca³y ubiór dla motocyklisty.

01-28-2015, 12:52
Arbuz91
Junior Member

A w jakiej kwocie najlepiej patrzeæ ? Wiadomo ¿e na takich rzeczach nie powinno siê oszczêdzaæ bo przecie¿ chodzi o nasze bezpieczeñstwo

« | »

na Forum Kierowców
thread
Re: kask - W dniu 2012-07-24 12:56, pawelllleek1 pisze: > Cześć jestem paweÅ‚! Cześć, ja nie. > chciaÅ‚ bym zainwestować w... Forum motocyklistów
Kask LS2 - On 2010-12-25 16:09:38 +0100, Grzybol said: > U¿ytkownik "Glub" <glubone@gmail.com> napisa³ w wiadomo¶ci >... Forum motocyklistów
Kask - Poszukujê kasku bodaj¿e firmy Shoei, którego widzia³em w serwisie Suzuki w Krakowie. Mia³ on charakterystyczne malowanie. Na kasku znajdowa³a... Forum motocyklistów
kask dla ¶wie¿aka - Witam, jak o motocyklach z punktu widzenia motoryzacji to cos tam wiem to o kaskach nie wiele (po za tym ze mam na narty). tak tez mam pytanie. w... Forum motocyklistów
Ró¿owy kask XXS - w necie szuka³em ju¿ chyba wszêdzie kask MUSI byæ ró¿owy (bardzo mi przykro :P ) chcê woziæ córkê do przedszkola a w innym nie da rady...... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks