Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-30-2014, 21:33
best driver
Junior Member

Firma lipna bo zamówi³em ciuchy konsultant zamówi³ mi po cenach z katalogu a pó¼niej musia³em czekaæ ³askawie ponad 10 dni zanim zamówili ale co do czego na miejscu gdy przyjecha³em mierzyæ stwierdzili ¿e w takich cenach nie mog± tego sprzedaæ i wyskoczyli ze swoj± (oko³o 300z³ dro¿ej). Nie zmienia to faktu ¿e by³em tam ostatni raz nie do¶æ ¿e drogo ,trzeba czekaæ d³ugo na zamówiony towar. Ogólnie nie polecam wystarczy zreszt± przejrzeæ opinie o nich na innych forach motoryzacyjnych czy pracowniczych.

12-09-2014, 08:44
xinaboni
Junior Member

I tu sie sprzedawca rozsierdzil - rozbawil mnie informacja
ze teraz sam bede musial je powkladac z powrotem do opakowan bo on nie
bedzie po mnie sprzatal... [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]!!

--------------------------------------------------------

03-25-2015, 13:07
Moto-akcesoria.pl
Junior Member

moto-akcesoria.pl

Witamy!
Czytaj±c komentarze z przed wielu lat, widaæ ¿e mia³y miejsce pewne odchylenia od normy jak± obecnie prezentujemy.
Wraz z bardzo dynamicznym rozwojem firmy, nasze do¶wiadczenie i poziom obs³ugi zmieni³ siê nie do poznania. Dok³adamy wszelkich starañ, ¿eby nasze zamówienia by³y realizowane na czas, a klienci byli usatysfakcjonowani w 100% i wracali do Nas przy ka¿dych kolejnych zakupach.

Zaufa³y nam setki tysiêcy fanów jedno¶ladów! Przez lata wypracowali¶my bardzo wysoki poziom obs³ugi klienta. A nasza oferta jest jedn± z najbogatszych ofert w kraju.
Nie sugeruj siê opiniami z przed wieeelu lat... Sprawd¼ Nas!

03-26-2015, 08:02
cygix
Junior Member

trzeba sprawdziæ

03-26-2015, 19:43
spaniard
Junior Member

Fajnie jak firma nie odcina siê od tego, ¿e by³o ¼le i nie zaprzecza, a mówi, ¿e naprawi³a i ¿e teraz jest lepiej. Oczywi¶cie nie mo¿na wierzyæ na s³owo, trzeba sprawdziæ, ale przynajmniej za t± prawdomówno¶æ nale¿y siê plus. A je¶li faktycznie jest teraz lepiej to powodzenia, ¿eby w przysz³o¶ci by³o jeszcze lepiej i klienci byli bardziej zadowoleni. Nie wa¿ne czy kupuj± czy rêkawiczki, czy kask czy cokolwiek innego jest w ofercie.

« | »

na Forum Kierowców
thread
moto-akcesoria.pl - wazelina - Dnia (Fri, 26 Nov 2010 10:34:13 +0100) ktos podajacy sie za blur wyklawiaturowal co nastepuje: > Hej, > Kupilem sobie pare dni temu buty w... Forum motocyklistów
Re: Akcesoria do Peugeota - gdzie w Warszawie? - W dniu 2010-05-01 18:31, Kierowca pisze: >>> Dopiero zaczynam moj± przygodê z Peugeotem >>> i dlatego proszê o informacje gdzie w Warszawie >>>... Forum samochodowe
TECHNOFLEX akcesoria opinie!!! - Witam interesuj± mnie opinie na temat produktów tej marki. Je¶li macie co¶ takiego lub posiadacie wiedze na ten temat to piszcie, jaka jest... Forum motocyklistów
moto sklep - Zapraszam do sklepu http://www.sklep-konrad.com W ofercie : - lampy angele eyes - lampy tylne LED diodowe oraz a`la Lexus - tarcze i klocki... Forum samochodowe
Akcesoria do Yamaha XV 1700 Warrior - Witam wszystkich, Za ok. 2 tygodnie mam nadzieje byc szczesliwym posiadaczem Warriora, ktory podobno juz do mnie plynie. I rozgladam sie za kilkoma... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks