Firma lipna bo zamówi³em ciuchy konsultant zamówi³ mi po cenach z katalogu a pó¼niej musia³em czekaæ ³askawie ponad 10 dni zanim zamówili ale co do czego na miejscu gdy przyjecha³em mierzyæ stwierdzili ¿e w takich cenach nie mog± tego sprzedaæ i wyskoczyli ze swoj± (oko³o 300z³ dro¿ej). Nie zmienia to faktu ¿e by³em tam ostatni raz nie do¶æ ¿e drogo ,trzeba czekaæ d³ugo na zamówiony towar. Ogólnie nie polecam wystarczy zreszt± przejrzeæ opinie o nich na innych forach motoryzacyjnych czy pracowniczych.
I tu sie sprzedawca rozsierdzil - rozbawil mnie informacja
ze teraz sam bede musial je powkladac z powrotem do opakowan bo on nie
bedzie po mnie sprzatal... [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ][Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]!!
Witamy!
Czytaj±c komentarze z przed wielu lat, widaæ ¿e mia³y miejsce pewne odchylenia od normy jak± obecnie prezentujemy.
Wraz z bardzo dynamicznym rozwojem firmy, nasze do¶wiadczenie i poziom obs³ugi zmieni³ siê nie do poznania. Dok³adamy wszelkich starañ, ¿eby nasze zamówienia by³y realizowane na czas, a klienci byli usatysfakcjonowani w 100% i wracali do Nas przy ka¿dych kolejnych zakupach.
Zaufa³y nam setki tysiêcy fanów jedno¶ladów! Przez lata wypracowali¶my bardzo wysoki poziom obs³ugi klienta. A nasza oferta jest jedn± z najbogatszych ofert w kraju.
Nie sugeruj siê opiniami z przed wieeelu lat... Sprawd¼ Nas!
Fajnie jak firma nie odcina siê od tego, ¿e by³o ¼le i nie zaprzecza, a mówi, ¿e naprawi³a i ¿e teraz jest lepiej. Oczywi¶cie nie mo¿na wierzyæ na s³owo, trzeba sprawdziæ, ale przynajmniej za t± prawdomówno¶æ nale¿y siê plus. A je¶li faktycznie jest teraz lepiej to powodzenia, ¿eby w przysz³o¶ci by³o jeszcze lepiej i klienci byli bardziej zadowoleni. Nie wa¿ne czy kupuj± czy rêkawiczki, czy kask czy cokolwiek innego jest w ofercie.
moto-akcesoria.pl - wazelina - Dnia (Fri, 26 Nov 2010 10:34:13 +0100) ktos podajacy sie za blur
wyklawiaturowal co nastepuje:
> Hej,
> Kupilem sobie pare dni temu buty w...
Forum motocyklistów
Re: Akcesoria do Peugeota - gdzie w Warszawie? - W dniu 2010-05-01 18:31, Kierowca pisze:
>>> Dopiero zaczynam moj± przygodê z Peugeotem
>>> i dlatego proszê o informacje gdzie w Warszawie
>>>...
Forum samochodowe
TECHNOFLEX akcesoria opinie!!! - Witam interesuj± mnie opinie na temat produktów tej marki. Je¶li macie
co¶ takiego lub posiadacie wiedze na ten temat to piszcie, jaka jest...
Forum motocyklistów
moto sklep - Zapraszam do sklepu http://www.sklep-konrad.com
W ofercie :
- lampy angele eyes
- lampy tylne LED diodowe oraz a`la Lexus
- tarcze i klocki...
Forum samochodowe
Akcesoria do Yamaha XV 1700 Warrior - Witam wszystkich,
Za ok. 2 tygodnie mam nadzieje byc szczesliwym posiadaczem Warriora, ktory
podobno juz do mnie plynie. I rozgladam sie za kilkoma...