Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

01-28-2015, 12:49
Arbuz91
Junior Member

No a potem ma³y bd siê rozbijaæ po mie¶cie a o wypadek w takim przypadku nie trudno.... Nie jest to dobry pomys³. Wielu doros³ych kierowcow nie powinno je¼dziæ motocyklem bo cz³owiekowi odbija

01-29-2015, 07:30
spaniard
Junior Member

Jak mo¿na w ogóle my¶leæ o motorze jak siê nie ma prawa jazdy? Syn to tak naprawdê jeszcze dzieciak, bêdzie chcia³ zaimponowaæ i mo¿esz potem p³akaæ. Niech zda prawko, niech poje¼dzi na czym¶ s³abszym, ¿eby mu g³upie pomys³y do g³owy nie przysz³y, niech siê oswoi po prostu. Minie rok-dwa to mu wtedy kupisz co¶ lepszego.

02-09-2015, 19:17
Majniak
Junior Member

Ja bym, nie ryzykowa³ i skonsultowa³ to z synem. M³odzie¿ bywa zaskakuj±ca i ten prezent mo¿e go nie ucieszyæ...

02-22-2015, 20:48
fifak
Junior Member

jasne, ¿e ch³opak najpierw musi mieæ prawko..poza tym mo¿e jaki¶ jego bli¿szy kolega by Ci podpowiedzia³ w czym on gustuje?
ja od dzieciaka lubiê aprilie, tu masz ca³± gamê [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] mo¿esz poczytaæ o parametrach i obejrzeæ, piêkne s± ale wiesz, jak kto lubi, nie wiadomo czego tam m³ody by potrzebowa³ w swojej maszynie.

03-20-2015, 07:59
corniak
Junior Member

Polecam singla np. KTM super duke 690. Zwrotny motocykl z umiarkowan± moc± o zaciêciu sportowym - syn bêdzie napewno zadowolony.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Pierwszy motor - Jasio napisa³(a): > Zna³em dwóch kierwców BT i obaj narzekali na chamskie sprzêg³o i > skrzynie biegów oraz ogóln± syfiasto¶æ motocykla.... Forum motocyklistów
Co na pierwszy motor ? - Dnia 20.05.2011 Marcin N <marcin5_usun@wykasuj_onet.pl> napisa³/a: > U¿ytkownik "Laphroaig" napisa³ w wiadomo¶ci grup >... Forum motocyklistów
Re: Pierwszy motor - Witam Mia³em napisaæ jak wyjadê na drogê pierwszym moto (XJ900S). Dzisiaj by³ ten szczê¶liwy dzieñ. Pokrêci³em siê po pó³nocnych... Forum motocyklistów
Z cyklu co na pierwszy motór - Witam Grupê, po zapoznaniu siê z FAQ grupy Co na pierwszy motor itp. chcialbym uszczegó³owiæ zapytanie: Co dla mnie ?. Pocz±tkowo... Forum motocyklistów
Pierwszy motor-jaki? - Witam, Wlasnie zrobilem prawo jazdy na motor i mam dylemat co kupic? Mam do wydania 20-25 tys zl chce kupic nowy motor bo na firme kupuje. Mam 40... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks