Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

01-08-2015, 13:11
Mariszka26
Junior Member

:
Mo¿e lepiej wybierz siê do sklepu stacjonarnego i wtedy od razu mo¿esz przymierzyæ i dopasowaæ kask
Mo¿na to zrobiæ, aby poznaæ rozmiar kasku który nam odpowiada, pó¼niej nic nie stoi na przeszkodzie, aby zakupiæ kask przez internet

01-13-2015, 10:24
knuctharrosuc1978
Junior Member

kolega mia³ i o ile pamiêtam nie narzeka³. ale chêtnie pos³ucham kogo¶ kto próbowa³ na w³asnej skórze

02-27-2015, 10:57
Wronka89
Junior Member

Ja mam taki sam i musze przyznaæ ¿e wybór ten by³ ca³kiem dobry

« | »

na Forum Kierowców
thread
Co my¶licie o tym aucie? - begin Czeslawek > http://moto.allegro.pl/vw-polo-1996r-sedan-1-6i-abs-elektryka-z-niemiec- i1977630826.html Na podstawie zdjęć... Forum samochodowe
co my¶licie o tym C3 - >Umawiasz siê ¿e zap³acisz dro¿ej 1600 z³ ale chcesz kupiæ sprawne auto. Jak >siê zgodzi to ok, jak nie to szukasz dalej. >Przy okazji to... Forum samochodowe
Co my¶licie - Nissan Sunny 1996 1,6 z gazem? Na co zwróciæ uwagê przy ogl±daniu? Forum samochodowe
Przyciemniane szyby w kaskach - aspekt prawny ? - Witam, Jako ¿e jestem g³ównie czytaczem, wypada³oby siê przywitaæ. Moto mam od kwietnia, je¿d¿ê w Warszawie, g³ównie praca/dom jako... Forum motocyklistów
Stereotypy na glowie czyli o kaskach - Elou! Kolega Wisnia wyszukal w czeluscia Eunternetu (dziekowac) rezultaty badan beretek oferowanych takze na naszym rynku::... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks