Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

08-16-2010, 04:46
Gawron
Go¶æ

Re: Motocykle na Tour de Pologne

On 12 Sie, 14:01, "- MarusC" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote:
> Pietrek <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³(a):
>
> >Na takim wy¶cigu-w górach szczególnie-kolarz ka¿dego objedzie na

>
> zakrêcie!to szaleñcy;-)!
> wiem,¿e na zjazdach- mieli wielki problem,¿eby ich dogoniæ na moto-i
> nie my¶lê tu o czoperku.
>
> Wyprzedzi³ mnie taki jeden na Dolomitach.

To takie gumy?

Gawron
AT

« | »

na Forum Kierowców
thread
Re: Motocykle na Tour de Pologne - J_K_K pisze: > Co kto ma - na tym jedzie :-) Tn± na wszystkim, to ju¿ nie jest ten tour od kiedy nie lec± na Sudety. Szaranowicz robi³ za... Forum motocyklistów
Octavia 1 (Tour) 2010 - ile g³osnikow i gdzie - Witam, Zanaby³em ostatnio (a w³a¶ciwie ¿ona) auto jak w temacie (hatchback) i dzisiaj ustawia³em jej radio (jaki¶ prosty Kenwood 4x xxW),... Forum samochodowe
Clio Grand Tour - dlaczego nie kupić ? - Witam. Zainteresowało mnie takie małe, z doładowanym silnikiem benzynowym 1.2 100 KM. Można kupić u dilera z przyzwoitym rabatem.... Forum samochodowe
Octavia Tour 1.6 kontra Astra II 1.6 - chcê kupiæ auto dla siebie do je¿d¿enia do pracy a tak¿e w trasy imo¿enia wózka i fotelika, wiêc bardzo wa¿n± rzecz± jest baga¿nik auta.... Forum samochodowe
zdjêcie kia sportage w wersji tour - poszukujê - witam, najtañsza wersja ró¿ni siê z zewn±trz od bogatszych, nijak nie potrafiê odnale¼æ fotografii, trafi³ kto¶ na tak± (model... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks