Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-04-2009, 11:44
Tytus z Fabryki
Go¶æ

Re: Suszark± bez zatrzymania

Siema

***U¿ytkownik "Mad"
lecia³em dzi¶ i napotka³em przyczajonych niebieskich. mierzy³ do mnie
³adnych killa sekund, nawet z paru metrów gdy by³em blisko ale nie próbowa³
zatrzymaæ.

A gdzie jesli wolno spytac???
Bo mnie dzis rowniez zmierzyli, jak na patelni, lecialem ok 130/50.
Zatrzymali, skontrolowali i stwierdzli ze radar "wylapal wieksze pojazdy" a
mojego wyniku nie ma.
No i nie wiem czy smiac sie ze sprzet slaby, czy dziekowac policjantom
motocyklistom za uprzejmosc dla siwego ³ba innego motocyklisty bp inne
pojazdy byly 500-700 m za mna.

T.

« | »

na Forum Kierowców
thread
[PoRD] Art. 49. 1. Zabrania sie zatrzymania pojazdu... - ....1) na przejezdzie kolejowym, na przejezdzie tramwajowym, na skrzy¿owaniu oraz w odleg³osci mniejszej ni¿ 10 m od przejazdu lub skrzy¿owania... Forum samochodowe
pomocy szukam filmiku z suszark± ;-) - Witam serdecznie PRECLE :-) Mam wielk± pro¶bê, poszukuje przezabawnego filmiku z starszym ³ysawym go¶ciem w ubikacji który to odpali³... Forum motocyklistów
czy to mogla byæ próba zatrzymania do kontroli? - Jecha³em sobie dzi¶ spokojnie drog±, na której dopuszczalne jest 80 km/h. Jecha³em nie szybciej, ni¿ 70km/h. Ca³y czas grzecznie, prawym... Forum samochodowe
Doprowadzi³em do zatrzymania przez policjê pijanego kierowcy... - ....niestety nie by³o to zatrzymanie na gor±cym uczynku. Patrol dotar³ po 20-30 minutach mojego je¿d¿enia za facetem, jakie¶ 5 minut po... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks