Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-29-2008, 21:10
riffo
Go¶æ

Re: zajechane dzwigienki i walek DR350

mam takie pytanko gdzie najlepiej naprawiac suzuki dr350, mam 2szt i
naprawde chcialbym pozadnie naprawic, tlok, sprzeglo i inne... kogo
polecacie? widze ze bydgoszcz odpada, jestem z kujawsko-pomorskiego ale w
ostatecznosci moge dojechac z 300km, byle byl dobrze zrobiony motor, kto
jest najlepszy?

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
[Spam] DR350 w dobre rÄ™ce do sprzedania. - V-tkacy raz na 10lat można:) Witam, znajomy ma do sprzedania DR’ke 350 SE rok produkcji 1997, przebieg 13900 km, wersja z rozrusznikiem... Forum motocyklistów
Dzwigienki zaworowe Cinqeciento 700 - albo ca³a nowa kompletna klawiatura. Czy ma kto¶ mo¿e do sprzedania takie co¶. Interesuj± mnie na razie oferty z £odzi. Silnik po remoncie... Forum samochodowe
[SPAM, d³ugie] DL650, DR350, Agility 125 sprzedam - Bardzo przepraszam za spam: w tym miesi±cu ju¿ nie bêdê. Poniewa¿ zamierzam odnowiæ/zmieniæ park maszynowy, to moje stare przyjació³ki... Forum motocyklistów
Tylny amortyzator DR350 - pytanie - Mo¿e kto¶ wie jak odró¿niæ wizualnie amor z DR 350 od DR 350S(E)? (Roczniki 1990-1991) Nikanor DL650 DR350 "Leaking Lady" Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks