Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

03-19-2011, 18:17
kapec@op.pl
Go¶æ

Skurer aprilia?

Hejho!
Dojechalo wlasnie do mnie cos takiego jak Aprilia Mojito 125 custom rok 2007.
Ladna rzecz, zawsze mi sie podobaly takie klasyczne skutery. Ino maly problem
jest, bo jakis wandal poprzecinal mu wszystkie linki i przewod hamulcowy i ktos
ukradl ramke od lampy przedniej. No i pytanie: gdzie sie kolezenstwo zaopatruje
w czesci do takowych? Serwis zapewne tani nie bedzie, najchetniej zakupilbym
uzywki ale na alledrogo nie widze. Moze podpowiecie kto moze handlowac takimi
gratami?
Przy okazji. Ktos ma? Ktos uzywa? Jakie opinie?
Pozdro
Kapec

--
Wys³ano z serwisu OnetNiusy: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Salon Aprilia Krakow ? - Witam, Czy wiecie gdzie w Karkowie (ew polska poludniowa) jest salon Aprili. Dealer na Zakliki prowadzi juz tylko KMT'a. Interesuje mnie Aprilia... Forum motocyklistów
Aprilia RS 50 - Witam wszystkich.:o Mam do was pro¶bê mam od jaki¶ 2 tygodni Aprilkê rs50 i chcia³ bym siê dowiedzieæ kilku rzeczy: 1.Jak odkrêci³em... Forum motocyklistów
Aprilia RX - Rieju RR - czy to sie uda? - Witam! Prosze o porade,bo temat jest mi prawie zupelnie obcy. Syn ma Rieju RR w wersji supermoto 130/70 i 100/80 17". Jezdzi glownie w terenie i... Forum motocyklistów
Aprilia RSV4 - http://www.rsv4aprilia.com/ piêkna jest :) pozdrawiam Astra Forum motocyklistów
Aprilia RST 1000 - Witam, Szukam ludzi którzy maj± taki motor, jest ich ma³o w Polsce to wiem wiec je¶li kto¶ ma to proszê o kontakt :-)) -- Wys³ano z... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks