Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-28-2010, 14:25
Jacek
Go¶æ

Alarm elektroniczny

Kupujemy motorower i jeden z modeli, które s± brane pod uwagê (Zipp Neken)
ma alarm elektroniczny z pilotem.
Porad¼cie Grupowicze, czy taki alarm jest przydatny, czy to tylko zbêdny
chiñski gad¿et.
Podobno taki alarm z monta¿em = 250 z³.
Jacek

« | »

na Forum Kierowców
thread
Alarm do foki - Witam, Mam aktualnie autoalarm z pilotami cobra 7777 (alarm bodajże cobra 3100 - samochód to focus mk1 kombi w dieslu). Coś się z nim... Forum samochodowe
Wlaczajacy sie alarm - Witam! Pojawil mi sie ostatnio dziwny problem polegajacy na samoczynnym wlaczaniu sie alarmu. Otoz codziennie przez caly tydzien alarm wlaczal sie... Forum samochodowe
Alarm metasystem - Cze¶æ Czy kto¶ wie, jak przestawiæ alarm metasystem(montowane np. w suzuki) tak aby ze wzglêdu na oszczêdno¶æ energii nie wy³±cza³... Forum motocyklistów
Alarm :( - Witam ! W samochodzie Daewoo Nubira z 2000r mam jaki¶ alarm samochodowy. Samochód kupi³em ponad pó³tora roku temu i ju¿ po zakupie alarm... Forum samochodowe
Re: Alarm do skutera - Czy mo¿ecie mi pomóc w za³o¿eniu alarmu? Kupi³em alarm: http://allegro.pl/item409502703_alarm_rtx_raptor_am5_czujnik_cyfrowy_odpalanie_.html... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks