Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    CzeœÌ, Co byœcie poradzili? Chcê kupiÌ motocykl do 125 pojemnoœci, ale nie chcê p³aciÌ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w poÂłudniowo-wschodniej czĂŞÂści...
  • odzieÂż motocyklowa
    Witam. Znacie jakieœ dobre sklepy z odzie¿¹ i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisĂłwki po polsku Yamaha Drag Star 650.MoÂże ktoÂś mĂłgÂłby...

05-24-2010, 13:35
sowa
Gość

Naprawa lag, polki i sztycy w tecrolu - doswiadczenia?

witam,
jakies doswiadczenie z remontu/naprawy
lag, dolnej polki (sztyca) w TECROL-u?

wiem, ze daja jakas gwarancje, ale...
wolalbym sie oprzec na jakis informacjach
niz byc krolikiem;]

dzieki za info

--
pozdrawiam,
Sowa
Niebieskie 75x56.5 - juz nie dziewica...
FAQ - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

« | »

na Forum KierowcĂłw
thread
Zrywki (?) zrob to sam - siakies doswiadczenia? - Witojciez! Poniewaz sprawilem sobie nowa szybe do kasku (dzieki Rogalu!), to i najszla mnie mysl przednia, coby nie pozwolic jej zbyt szybko... Forum motocyklistĂłw
CB za granica - doswiadczenia - Witam, czy ludzie uzywajacy CB za granica jako "antykorek" moga potwierdzic skutecznosc? Wczoraj wracalem z Berlina A9 do samego konca (Monachium)... Forum samochodowe
Butki enduro z wysokiej polki - Helosz Siê szuka dobrych butów enduro z wysokiej pó³ki, gdy¿ albowiem mam ju¿ faken serdecznie doœÌ moich Diadora MX3 - g³ównie za... Forum motocyklistów
CU Direct (OC AC) - doswiadczenia - zastanawiam sie nad podpisaniem umowy OC+AC w CU Direct. Z porownywanych towarzystw PZU (poprzednio) i Allianz (obecnie) wychodzi, ze przy tej... Forum samochodowe
Zywotnosc 1.9TDI - jakie doswiadczenia? - Witam wszystkich! Tak troche piatkowo zapytuje sie. Jakie sa wasze doswiadczenia? Zaslyszane opinie nt. zywotnosci tych silnikow (wszystkie... Forum samochodowe

Statystyki forum
WÂątkĂłw:
PostĂłw:
Ostatnie dyskusje
Partnerzy
vBSkinworks