Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

11-02-2009, 06:42
mmaurycy
Go¶æ

Re: K³opoty gwiazdy z motocyklem

Tytus pisze:
> Siemka
>
> *** "mmaurycy"
> W WSK te¿ by³o USD przynajmniej wygl±da podobnie?
>
> No !!! tylko nie mow mi ze WSK czy WFM nie jezdzily.
>

Nie mówiê, robi³em na WSK prawko .

--
pozdrawiam
mmaurycy
SYM HUSKY ju¿ 150
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
[Renault Scenic II 1.6] Kłopoty z silnikiem - Witajcie, Od jakiegoś czasu mój Scenic II 1.6 benzyna (początek VIN VF1JM1R0) zaczął mieć kłopoty z mocą, czasami... Forum samochodowe
Motocyklem po buspasie? - Tak sobie patrze na strone o otwarciu sezonu na Bemowie i zaciekawilo mnie cus takiego: Motocyklem po buspasie? (szczegóły wkrótce) ... Forum motocyklistów
K³opoty z S3 - Zrobilo sie wesolo: http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do? reference=IP/09/1651&format=HTML&aged=0&language=PL&guiLanguage=en ... Forum samochodowe
Po wymianie uszczelki pod g³owic± - same k³opoty - Po wymianie uszczelki pod g³owica - same k³opoty Po 300 000 km wydmucha³em uszczelkê. Zatem odda³em samochód do warsztatu i teraz mam... Forum samochodowe
[TV] stare gwiazdy MotoGP - Uk³ony, w³a¶nie se obejrza³em na ESPN Classic wy¶cig z Jerez 1992. Echh... inne czasy, motocykle, styl jazdy chyba taki bardziej... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks