Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

09-16-2009, 06:06
K.M.C.
Go¶æ

Re: cycki mi opad³y normalnie - kolejna inicjatywa KRP w P³ocku

Arni pisze:
>
> kamera zbada gosnosc kazdego z motocykli i wska¿e tenprzekraczaj±cy normy?
>

oczywiscie, to bedzie kamera VHS-C z mikrofonem ;-)
a tak serio, sie zagotowalem, przyspieszam poszukiwania moto normlanie,
zeby pojezdzic poki sie jeszcze da ;-)

pozdr

--
Krzysiek Ciesielski K.M.C.
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
[Piątek] Pokaż cycki :) - Trochę czarnego humoru http://www.joemonster.org/filmy/19721/Pokaz_cycki (Stare ale jare) Forum samochodowe
[press] normalnie kopara mi opadla... - to ja myslalem ze takie "cuda techniki" jak LADa 2105 mozna zobaczyc juz tylko w muzeum motoryzacji a tu.... g ... Forum samochodowe
Wreszcie wiem, jak jest normalnie - Dowiedzia³em siê tego w salonie Keewaya, gdzie chcia³em kupiæ motocykl. Otó¿ w salonie Keewaya w Gdyni Keewayów nie ma. Gdy okaza³em... Forum motocyklistów
zderzak yaris I, rêce mi opad³y - Witam Mam ma³y dylemat, z racji ze w moim Yarku znalaz³a siê woda to postanowi³em siê za to zabraæ i zidentyfikowa³em przeciek (jest to... Forum samochodowe
Akumulator Centra Futura - opad masy? - Witam. W grudniu kupi³em akumulator Centra Futura. Wsadzi³em do auta, 3 tygodnie i aku zdech³. Kupi³em ³adowarkê automatyczn±,... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks