Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

08-13-2009, 13:11
Laphroaig
Go¶æ

przeglady gwarancyjne

Witka,

Mam do zrobienia przeglad gwarancyjny Spoststera po 1600km.
Jestem zaskoczony cena tego przegladu (c.a. 800pln).
Nie zebym z tego powodu mial sie ciac ale ciekawi mnie czy to dlatego ze
HD? czy przeglady innych (np. japonczykow) moto tez tyle kosztuja?

--
pozdr
Laphroaig
Sportster

« | »

na Forum Kierowców
thread
Ile kosztuj± przegl±dy gwarancyjne w ASO ... - .... przy oszczególnych markach aut? Tak z czystej ciekawo¶ci, jak to wygl±da np. przy toyocie, fordzie, renault, peugeot, vw, skodzie i... Forum samochodowe
przeglady tech. na kartce a nie w dowodzie - Witam. W necie natrafilem na opinie ze jak konczy sie miejsce w dowodzie na pieczatki przegladow to mozna jezdzic z zaswiadczeniem przebytego... Forum samochodowe
obowiazkowe przeglady lpg - Cze¶æ, mam pytanie. Przymierzam siê do kupienia u¿ywanego samochodu z instalacj± LPG, ale nigdy dot±d takiego nie mia³em. Ogl±da³em dzi¶... Forum samochodowe
Pytanie gwarancyjne - Witam, takie mam pytanko - czy s± przepisy, które nakazuj± dealerom przestrzeganie pewnych przepisów? Czy te¿ zale¿y to wy³±cznie od... Forum samochodowe
Przegl±dy gwarancyjne - gdzie ? - Witam, czy kto¶ siê mo¿e orientuje jak to w koñcu jest z tymi przegl±dami okresowymi w trakcie gwarancji, czy mo¿na je wykonywaæ w innych... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks