Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-12-2009, 11:53
Wolf^-^
Go¶æ

Wypadek na kursie kat. A - odszkodowanie?

Witam wszystkich!
Pó³tora tygodnia temu, moja dziewczyna podczas 2 godziny kursu upad³a
tak niefortunnie, ¿e Honda przygniot³a jej stopê. Wieczorem udali¶my
siê na pogotowie, gdzie zrobiono rentgena. Lekarz stwierdzi³ mocne
st³uczenie. Do tej pory ma problemy z chodzeniem a opuchlizna dalej
nie schodzi. Dzi¶ dosta³a skierowanie od lekarza rodzinnego do
ortopedy. W zwi±zku z powy¿szym, nasuwaj± mi siê takie pytania: Czy
osoby w trakcie kursu s± ubezpieczone przez o¶rodek szkoleniowy? Czy
samo st³uczenie kwalifikuje siê do uzyskania odszkodowania?
Celowo nie podajê nazwy OSK, poniewa¿ jeste¶my bardzo zadowoleni z
jako¶ci szkolenia i instruktor nie móg³ zapobiec wypadkowi.
Pozdrawiam wszystkich!
Wolf ^-^
FZ 750 `88

« | »

na Forum Kierowców
thread
Odszkodowanie z OC - Sorry za OT, choæ nie ca³kowite. Poszukujê kogo¶ zajmuj±cego siê fachowym wype³nianiem wniosków o odszkodowanie z OC PZU (a mo¿e... Forum motocyklistów
Wypadek a odszkodowanie NW - Witam. Otoz spotkal mnie nieszczesliwy wypadek na motorze. Przyjmijmy ze tak to wygladalo: Jechalem wraz z kolega jako pasazer na zxr6(motor... Forum motocyklistów
Odszkodowanie - http://wiadomosci.onet.pl/1778340,11,item.html Dedykuje tym, ktorzy odsylaja do sadu :-) J. Forum samochodowe
Wywrotka na kursie - Witajcie, W³a¶nie siê dowiedzia³em, ¿e kole¿anka mia³a wywrotkê nakursie. W motocyklu s± jakie¶ tam zniszczenia (nie wiem jakie... Forum motocyklistów
Wypadek-odszkodowanie poza zniszczonym samochodem? - Witam! Sytuacja jest taka; 5 osób szukaj±c pracy jedzie autem i dochodzi do zderzenia z winy osoby trzeciej-auto zniszczone/stare auto za... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks