Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-28-2009, 15:06
Sqeeb
Go¶æ

Tor Kielce - mapa.

Cze¶æ.
Kolega z w±tku ni¿ej poda³ link do artyku³u
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
w którym by³o co¶ o torze w Kielcach. Dogrzeba³em siê do strony automobilklubu,
który tym torem zarz±dza - ani zdjêæ, ani nawet planu pogl±dowego.. Tylko d³ugo¶æ
i informacja, ¿e przebiega przez fragment drogi krajowej nr 74. To samo na
wikipedii i w artyku³ach w kilku innych gazetach.

Dysponuje ktos mo¿e planem(choci±z pogl±dowym) tego toru?

Z góry dziêkujê.

--
Pozdrawiam,
Sqeeb

« | »

na Forum Kierowców
thread
Rzeszów --> Kielce - jak± tras±? - Witam, Jak± tras± polecacie jechaæ zim± (zak³adaj±c z³e warunki pogodowe) z Rzeszowa do Kielc? Priorytety: wygoda, bezpieczeñstwo. ... Forum samochodowe
[kielce] mechanik - Potrzebujê aktualne namiary na Roberta Kaszê. Jestem teraz poza Kielcami i chcia³em siê umówiæ na wiosenny serwis. Niestety nie mogê... Forum motocyklistów
Serwis nissana Kielce - Witam! Potrzebujê namiary na jaki¶ dobry serwis nissana w Kielcach. Wiem, ¿e jest aso, ale wola³bym nie, chyba, ¿e ceny tam s± przystêpne, w... Forum samochodowe
Trasa Kielce->Mor±g - Witam, czy ktos z tu obecnych mo¿e popdowiedzieæ jak pokonaæ trasê Kielce->Mor±g aby nie jechaæ przez Warszawê? Niestety ale zawsze ³api±... Forum samochodowe
[Kielce] Wjazd pod urz¹d miasta - Hejka Jutro bede musial podjechac do Scyzorykowa cos zalatwic w wydziale komunikacji UM. Ale nie mam pojecia czy da sie tam (legalnie) wjechac... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks