Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-04-2009, 13:12
TomB12
Go¶æ

Jak naprawic "wklês³y"wydech

Mam problem, najecha³em kolektorem wydechowym na krawê¿nik i mam wklê¶niête 2
rury od wydechów. Tak na oko to s± przewê¿one o 1/3. Da siê to jako¶ naprawiæ?
Czy daæ sobie spokój? Ma to jaki¶ wp³yw na pracê silnika? A je¶li naprawiæ
to jak? Kija wsadziæ i wypukaæ?

Mo¿e ma kto¶ do¶wiadczenie w tego typu naprawach, za porady serdeczne dzieki.

Aha moto to ma³y bandit.

Pozdr

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
"Antipollution a controler" 1.5 Dci - gdzie naprawic? - Auto smiga bez problemu, komunikat sie pojawia na desce. Ostatnio po dluzszej trasie (200km) zgaslo. Wskazywaloby na problem z EGR/FAP. Czy ktos... Forum samochodowe
"Fakty" TVN: s±d "pom¶ci³" dwie 16-latki - http://wiadomosci.onet.pl/2091378,11,,item.html Kurde blada, kiedys tak strasznie mi sie nie chcialo po 1 piwie isc po kolejne browary... Ale... Forum samochodowe
Co to jest "prm", FAQ" czyli ile lat ma dyskusja " Czy mozna lac olej samochodowy do motocykla "? - Elou! Jako ze redaktor FAQ nie wrzuca comiesiecznego przypominacza pozwole sobie wrzucic pewien rys historyczny. W maju biezacego roku bedzie... Forum motocyklistów
Re: Co to jest "prm", "FAQ" czyli ile lat ma dyskusja " Czy mozna lac olej samochodowy do motocykla "? - "falco" <mfalco@wp.pl> wrote in message news:golj8r$62r$1@mx1.internetia.pl... > Kefir pisze: > >> Milej lektory. > > Hej, > > dobrze, że... Forum motocyklistów
Do "lubiacych" jezdzic na "dlugich"... - Witka Mam drobna uwage do wszystkich milusinskich jezdzacych na dlugich. NIE OSLEPIAJCIE! Czy Wy naprawde myslicie ze dzieki dlugim to Was... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks