Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

03-28-2009, 19:57
krzysiek
Go¶æ

HD-Glupie pytanie

Witam.G³upie pytanie:
Macie moze jakies namiary na strony ( polsikie) gdzie mozna by poczytaæ jakies
testy motorów HD z lat 90? + dane techniczne?.
Szukalem i szukalem....i w stosunku do japoñczyków to jakios ubogo o dane o
ktore mi chodzi.
--
krzysiek

--
Wys³ano z serwisu OnetNiusy: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Pytanie - Mam pro¶bê potrzebujê silnik do yamahy r6 99-02 , ale niestety ciê¿ko mi wyszukaæ taki motorek. Zastanawiam siê czy ten model silnika by³... Forum motocyklistów
Glupie pytanie o sewis. - Witam. Mam dosc glupie dla wielu tu obecnych pytanie. Gdzie zrobic serwis moto w Warszawie lub okolicach. Oto co jest do zrobienia: - wymiana... Forum motocyklistów
Mam pytanie - Witam Czy to, ¿e plastik z nawiewem, popielniczk± i zapalniczk± jest innego koloru mo¿e ¶wiadczyc o tym, i¿ pojazd by³ uszkodzony ? link... Forum samochodowe
Pytanie - Witam Czy to, ¿e plastik z nawiewem, popielniczk± i zapalniczk± jest innego koloru mo¿e ¶wiadczyc o tym, i¿ pojazd by³ uszkodzony ? link... Forum samochodowe
pytanie o OC - kupilem auto, czy moge jezdzic na polisie OC poprzedniego wlasciciela? Pytalem ile doplace przy przepisaniu OC na siebie - 200 zl. Chcialbym to... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks