Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

03-01-2009, 17:10
kucik
Go¶æ

skutki nauki jazdy na gumie - No spam

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Nie zachwalam, ani nie sprzedaje. Niezle gosc szarpnal za gaz i go
sponiewieralo

--

Pozdrawiam

Kucik
FJ1200A

« | »

na Forum Kierowców
thread
Re: (SPAM) Jazdy próbne na nowej VFR1200F i VTX1300C!!! (P-ñ i okolice) - Witam, pozwole sobie poinformowac, ze udalo nam sie na sobote 24,07 zalatwic stoisko z kaskami Arai, bedzie mozna je przetestowac i wszystkiego... Forum motocyklistów
Egzaminy pañstwowe na instruktora nauki jazdy - Kraków - Czy krakowski MORD robi takie egzaminy? Kto¶ siê orientuje? Gdzie sie w tej sprawie udac? Nie chodzi mi o egzaminy na prawo jazdy ale o... Forum samochodowe
na gumie zaledwie stów± - "Adam Gac" <a.gac@empatia.pl> wrote No dobrze i...? Cos z tego wynika? -- -==- Krakuf <-jakos tak wyjszlo ;-) http://www.foto-spider.pl Forum motocyklistów
samochody nauki jazdy..... - Czy tylko ja mam wra¿enie ¿e od kilku miesiêcy wyroi³o siê tych samochodów nader sporo a drugie wra¿enie /poparte obserwacj±/ ¿e w 80%... Forum samochodowe
Kraków: szko³a dla przysz³ych instruktorów nauki jazdy - Gdzie w Krakowie jest dobra szko³a dla osób próbujacych wyszkoliæ siê do pracy jako INSTRUKTOR nauki jazdy? Ile taka szko³a mo¿e... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks