Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    CzeœÌ, Co byœcie poradzili? Chcê kupiÌ motocykl do 125 pojemnoœci, ale nie chcê p³aciÌ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w poÂłudniowo-wschodniej czĂŞÂści...
  • odzieÂż motocyklowa
    Witam. Znacie jakieœ dobre sklepy z odzie¿¹ i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisĂłwki po polsku Yamaha Drag Star 650.MoÂże ktoÂś mĂłgÂłby...

01-20-2009, 07:36
Kuczu
Gość

kierownica na zamowienie

Orientuje sie ktos moze kto wykonuje w Polsce kierownice na zamowienie ?

Kiedys robil ten Pan: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ale twierdzi ze
juz sie tym nie zajmuje.

Podobno na Motobazarach pojawia sie gosc ktory sie tym para ale nikt z
moich znajomych nie ma na niego namiarow.

Dlaczego na zamowienie ? Bo jak zwykle mam chory pomysl a na dodatek
chce miec kierownice bez chromu i dziwnej wysokosci

--
Kuczu
LOUD PIPES SAVE LIVES !!
Harley Davidson FXR-C
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

« | »

na Forum KierowcĂłw
thread
Przewody w oplocie - gdzie w Warszawie na zamowienie? - 6, tu doktorski; Po wizycie w Nowodworze dotarlo do mnie, ze musze natentychmiast wymienic przewody hamulcowe. Niestety nie znalazlem producenta,... Forum motocyklistĂłw
emblematy na zamĂłwienie - Znacie jakas firme ktora wykonuje emblematy na zamowienie? Chcialbym cos takiego:... Forum samochodowe
dorobienie tylnej zebatki na zamowienie do f800 - yo! kolega poszukuje firmy, ktora wykonalaby probna seriĂŞ (3-4 sztuki) zebatek do w/w motocykla. czy ktos z Was zna uczciwa i solidna firme... Forum motocyklistĂłw
Stelaz pod kufry na zamowienie - Czesc, Znacie moze jakas firme, ktora podejmie sie pospawania stelaza na 3 kufry do motocykla? Motostel, ktory robil mi poprzedni stelaz do RFy nie... Forum motocyklistĂłw
kolo zebate - czy mozna dorobic na zamowienie? - Witam. Ulegly wylamaniu 2 zeby przy jednej z zebatek w skrzyni. Nowa czesc kosztuje prawie 800 zl. Prosze o porade czy ktos na zamowienie jest w... Forum motocyklistĂłw

Statystyki forum
WÂątkĂłw:
PostĂłw:
Ostatnie dyskusje
Partnerzy
vBSkinworks