Forum Kierowc體 > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklist體 >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze露忙, Co by露cie poradzili? Chc锚 kupi忙 motocykl do 125 pojemno露ci, ale nie chc锚 p鲁aci忙...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po鲁udniowo-wschodniej cz锚露ci...
  • odzie驴 motocyklowa
    Witam. Znacie jakie露 dobre sklepy z odzie驴卤 i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du驴o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwis贸wki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo驴e kto露 m贸g鲁by...

01-01-2009, 16:54
michal
Go舵

A1 w Lubuskim (Gorz贸w lub okolice)

Witam wszystkich,

Czy ktos z was zna moze szkole ktora robi/zrobi kurs na A1 dla malolata (16
lat) w Gorzowie lub okolicach? .
Ja szukalem w necie, rodzina pytala w kilku szkolach i nic. Pelne 'A' to i
owszem, ale w A1 nikt sie nie bawi.

Za wszelkie sugestie wdzieczny bede.

--
Michal
FJS600/ w UK

« | »

na Forum Kierowc贸w
thread
poznan-gorzow - Ktos wie jak wyglada sytuacja powodziowa w rejonie Poznan-Gorzow-Zielona Gora ? Z Wroclawia to mozna sie pchac przez Lubin-Polkowice, czy lepiej... Forum samochodowe
Gda帽sk - Gorz贸w Wlk - Cze露忙 Mam pytanie do os贸b kt贸re poruszaj卤 si锚 t卤 tras卤, Gda帽sk - Gorz贸w Wlk Czy lepiej zjecha忙 z autostrady z Swaro驴ynie i dalej... Forum samochodowe
Kto w lubuskim ma Fazerka? +troche spam;) - Sprawa jest - kto ma fazerka (FZS'a czyli '98-'01) z silnikiem w stanie tip-top. Chcialbym posluchac jak powinien ten silniczek pracowac. Kazdy,... Forum motocyklist贸w
trasa gorzow - szczecin - Wybieram sie z wroclawia do miedzywodzia na wakacje :-) tak przegladam co i jak z trasa... i z tego co juz wiem to koniecznie trzeba objechac srode... Forum samochodowe
Gorzow wlkp - sklepy - Szukam kasku i jeszcze kilku akcesoriow do moto w okolicach Gorzowa Wlkp. Jakie adresy polecacie ?? Forum motocyklist贸w

Statystyki forum
W卤tk贸w:
Post贸w:
Ostatnie dyskusje
Partnerzy
vBSkinworks