Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

11-20-2008, 14:46
tangie
Go¶æ

Warsztat w Warszawie i okolicach.

Witam

Zepsul mi sie kopniak w Jawce 50, trzeba rozpolowic silnik. Szukam
taniego warsztatu gdzie mi to zrobia. Moze byc poza Warszawa, nie ma
problemu.

pzdr,

« | »

na Forum Kierowców
thread
Autostrada A2 w okolicach Ko³a - Witam! Jad±c w stronê Strykowa chcê zjechaæ z autostrady na Ko³o. W którym miejscu mam to zrobiæ? Czy jest jaki¶ zjazd na skrzy¿owaniu... Forum samochodowe
Hamownia w Warszawie lub okolicach? - Witam. Mam pytanie, czy polecacie jakas dobra hamownie motocykli w Wawie i okolicach, bo na googlach ostatni post jest z 2004 roku, wiec moze... Forum motocyklistów
fiat 125p - warsztat, części w Warszawie - Chciałbym zapytać, czy ktoś może się orientuje gdzie w Warszawie znajdę warsztat, w którym chcieliby się zająć... Forum samochodowe
pompa lucas epic - warsztat w okolicach wroc³awia? - Czo³em, Pad³a mi pompa wtryskowa w xantii. Niestety jest to lucas epic, którego ma³o kto robi. Znam dwa miejsca: Pietrzykowice (drogo) i... Forum samochodowe
Warsztat samochodowy w okolicach centrum - Hello Muszê sie wybraæ z samochodem do warsztatu - mam luz na jednym z kó³ - do wymiany ³o¿ysko i mo¿liwe, ¿e równie¿ i wahacz. Czy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks