Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

09-26-2008, 20:16
Maciejk
Go¶æ

czy po sciagnieciu cylindra nalezy wymienic uszczelke glowicy?

Witam. Czy po wymianie cylindra nalezy wymienic uszczelke glowicy?

M.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Audi a3 Czy doszlo do uszkodzenia uszczelki glowicy - Witam . Mam audi a3 1.9tdi asz i ostatnio zauwa¿y³em w zbiorniku p³ynu ch³odz±cego b±belki jak mocno siê prze gazowa³o by³a piana moje... Forum samochodowe
Czym zakleiæ uszczelkê? - Witam, mam 23-letniego mercedesa, odklei³a mi siê uszczelka w zagiêciach pod klap± baga¿nika (jest przyklejana do karoserii) przez co do... Forum samochodowe
[tech] pomiary cylindra i dobór tÅ‚oka - Witam NadszedÅ‚ czas na wymianÄ™ tÅ‚oka wiÄ™c siÄ™ zabraÅ‚em do demontażu bo i kompresja nie taka i oleju nieco ubywa w... Forum motocyklistów
MATERIAL NA USZCZELKE - SKAD W MNIEJSZYCH ROZMIARACH - Witam. Poszukuje kawalka materialu, z ktorego moglbym dorobic uszczelke. W sklepie ktory odwiedzilem maja ale duze odcinki 1mx1,5. Ja potrzebuje... Forum motocyklistów
Czy nalezy gdzies zglaszac sprzedaz samochodu? - Witam, Narazie mam tylko doswiadczenie z zakupem samochodu, a jak to wyglada przy sprzedazy? Trzeba cos gdzies zglaszac? Wydzia³ komunikacji?... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks