Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

09-18-2008, 17:16
Maciejk
Go¶æ

NGKCR8E - jaki skok ma gwint swiecy M10 - gdzie mozna nabyc zlaczki?

Potrzebuje przerobic cisnieniomierz do mierzenia kompresji. Gdzie mozna
nabyc zlaczki ktore mozna wkrecic w miejsce swiecy zaplnonowej?

w.

« | »

na Forum Kierowców
thread
GDZIE mozna nabyc takie przelaczniki? - Witam. Poszukuje nastepujacych przelacznikow. Czy ktos bylby tak mily i podpowiedzial gdzie mozna takowe zamowic? Przesylam linki do zdjec: ... Forum samochodowe
Bat anteny Opel Astra - jaki gwint? - Cze¶æ Czy kto¶ z was wie jaki gwint ma bat anteny Opla Astra II Classic z 2004r? Micha³ Forum samochodowe
[lekko ot] gwint wielokrotny? - gdzie? - witam, gdzie wystêpuje - konkretnie, w jakich miejscach, jakich maszynach gwint wielokrotny? kto¶ co¶ podpowie? -- Pozdrawiam, Bartek ... Forum samochodowe
gdzie mozna zakupic zakuwke do lancucha DID? - Witam. Okazalo sie ze pudle z nowym mam zatrzask - jednak dla spokoju wole zakuc - czy ktos sie orientuje gdzie mozna luzem zakupic zakuwki do DIDA?... Forum motocyklistów
Gdzie mozna ocliæ? - Mam auto sprowadzone z USA przez niemcy i tam bylo zaplacone c³o i vat. W polsce mam op³aciæ tylko akcyzê. Czy muszê jechaæ do dowolnego UC... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks