Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-10-2008, 20:52
a.dereszewski@silco.pl
Go¶æ

³o¿yska tylne ko³o Hayabusa - gdzie?

Cze,
1)
czy ma kto¶ gotowy namiar na zakupienie ³o¿ysk do tylnego ko³a do
Hayki? Do przedniego ko³a zakupi³em Koyo bez problemów a do tylnego
by³em prawie wszêdzie i wszyscy rozk³adaj± rêce. Mówi±, ¿e Koyo
produkuje te akurat tylko dla Suzuki i tylko tu mo¿na kupiæ (czyt.
dealer ok. 140PLN za sztukê). Inni japoñscy producenci ³o¿ysk nie maj±
niby takich. Co¶ chyba nie na odpowiednie osoby trafi³em. Rozmiary
³o¿ysk: 62/32RS 1szt i 32RKBC3 2szt.

2)
£o¿yska s± z jednej strony zamkniête a z drugiej otwarte. A mo¿e
lepiej by³oby w³o¿yæ zamkniête z dwóch stron czyli 2RS?

Pozdro
Arek
GSX1300R

« | »

na Forum Kierowców
thread
£o¿yska do KHI - Uni-Trak, gdzie dostaæ? - Skoñczy³y mi siê ³o¿yska w Uni-Traku co skutkuje luzem 3-4mm na koñcu wahacza. Do Kawasaki nawet nie uderza³em bo nie mam lu¼nych 1200 PLN... Forum motocyklistów
ko³yska do przerwacania auta - czy ktos testowal takie ustrojstwo? http://www.friauto.p9.pl/kol/filmkol.avi wyglada tak jakby sie mialo to auto przewrocic jeszcze podczas... Forum samochodowe
jakiej firmy ³o¿yska - Witam Wszystkich Szanownych Grupowiczów Muszê wymieniæ ³o¿yska w przednich ko³ach w Lanosie Ceny na Aledrogo s± bardzo ró¿ne 31z³ za... Forum samochodowe
Gdzie przerobiê niedrogo tylne czerwone kierunkowskazy w amerykañskim samochodzie - najlepiej w okolicach trójmiasta? Z góry dziêkujê za odpowied¼ Pzdr Forum samochodowe
Gdzie wywa¿yæ tylne ko³o odVFR w Warszawie - Witam, Zmieni³em ostatnio opony w mojej VFR i w warsztacie niestety nie mogli mi wywa¿yæ tylnego ko³a. Otwór w feldze by³ za ma³y na... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks