Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-31-2008, 16:30
-=Deux=-
Go¶æ

czy mozna dorobic gmole + pytanie o ebay

Witam

Niedawno nabylem Honde CBX 650e i z powodu,ze jest to juz dosc klasyczny
motocykl, trudno dostac do niego jakies dodatkowe wyposazenie jak : gmole,
bagaznik na kufry etc.

Stad moje pytanie - czy znacie jakies miejsce w PL gdzie mozna cos takiego
dorobic?? nie jestem wprawionym motocyklista i wolalbym zalozyc dla ochrony
silnika gmole.

Znalazlem taki zestaw na amerykanskim ebay-u :
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

ale 1. nigdy tam nic nie kupowalem (nie mam nawet konta) 2. nie wiem jak
dokladnie rozwiazac temat z przesylka i kosztami...

Macie moze pomysl jak zdobyc te gmole - czy jest ktos na grupie albo zna
kogos kto sciaga takie rzeczy ze Stanow??

Bede wdzieczny za kazda pomoc!!

Pozdrawiam,
Pawel

« | »

na Forum Kierowców
thread
Zgubilem tablice - gdzie mozna dorobic - Witam "skracajac" sobie droge wertepami zgubilem tablice rejestracyjna niestety nie dualo sie odnalezc teoretycznie powinienem zglosic do... Forum samochodowe
pytanie o opony, czy mozna wieksza? - Witajcie, mam pytanie a ze sie na tym KOMPLETNIE nie znam, wiec uderzam w ostatnia deske ratunku i wyrocznie, czyli Was... Do mojego autka... Forum samochodowe
kolo zebate - czy mozna dorobic na zamowienie? - Witam. Ulegly wylamaniu 2 zeby przy jednej z zebatek w skrzyni. Nowa czesc kosztuje prawie 800 zl. Prosze o porade czy ktos na zamowienie jest w... Forum motocyklistów
Ebay USA problem z wysylka - 6 Jest nastêpuj±cy problem, wylicytowa³em aparat fotograficzny (¿eby nie by³o ca³kiem OT to taki ma³y do zabrania do kufra w wakacje IXUS)... Forum motocyklistów
zakupy bezpieczne na ebay.com - Rozwiazanie: Firma Kupujwusa.com powsta³a w 2003r w wyniku du¿ego zapotrzebowania na produkty wytwarzane na ¶wiecie lecz sprzedawane w USA. ... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks