Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-17-2008, 06:47
rafal
Go¶æ

night rod-potrzebna rada

Cze¶æ,
w N-R Special, podnó¿ki s± bardzo wysuniête do przodu ,przy moim wzroscie
(167cm) dotykam praw± ³ydk± do os³ony rury wydechowej (trochê parzy). Czy ma
kto¶ jaki¶ patent na zmianê po³o¿enia podnó¿ków lub zamontowanie ich trochê
bli¿ej ? Z góry dziekujê.
Rafal

--
Wys³ano z serwisu OnetNiusy: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
V-ROD ,NIGHT ROD - od dlu¿szego czasu ogladam tego typu motorki , kilka razy nawet sobie posiedzialem i potrzymalem kierownice nawet:D noszac sie nawet z zamiarem... Forum motocyklistów
[dobra rada] kolejna cebulka do oceny - a co powiecie o tej cebuli na pierwszy rzut oka wydaje sie znowu ladnusia http://allegro.pl/item608688629_honda_cb_500_cb500_rocznik_97.html Forum motocyklistów
£ód¼ - pomoc potrzebna - Poszukujê jakiej¶ pomocnej osoby, ze sprawnym akumulatorem motocyklowym. Mam problem z rozruchem rozgrzanego motocykla, robi³em wiele testów i... Forum motocyklistów
Osram Night Breaker H4 +90% - czy warto? - > witam, > > Muszê zmieniæ ¿arówki. > Czy warto te Osramowskie? > 40z³ za kpl. > > Czy kto¶ je u¿ywa? > > Jak ¶wiec± na mokrym? > Forum samochodowe
FZ6 - sie grzeje - rada potrzebna - Witam, mam Fazerke z 2004. W sobote wracalem z moto bazaru i po pol godzinie jazdy w miescie tempteratura oleju skoczyla mi na maxa. Akurat... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks