Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-24-2010, 17:45
Shreek
Go¶æ

Re: G³o¶ne wydechy za granic±.

goman napisa³(a):
> w³a¶nie zaliczy³em traskê PL-DE-A-I i z powrotem, mam przelotowy V&H
> i jako¶ nikt nie zwróci³ na mnie uwagi

Rok temu trzy dni pod rz±d wje¿dza³em samochodem w Berlinie do "umwelt
zone" bez naklejki bo nie by³em ¶wiadomy, ¿e tam co¶ takiego funkcjonuje
i te¿ na mnie nie zwróci³ uwagi :-)

--
M.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Re: G³o¶ne wydechy za granic±. - >meldujê siê z problemem. Heh... problem to bêd± mieli ci, ko³o których bêdziesz jecha³. Nie ¿ebym siê powtarza³, ale im wiêcej... Forum motocyklistów
Re: G³o¶ne wydechy za granic±. - U¿ytkownik "kenajad" <damiangres@wp.pl> napisa³ > > Czy kto¶ ma wiedzê, jak to naprawdê wygl±da? > > Owszem. Jest spora szansa na klopoty... Forum motocyklistów
Re: G³o¶ne wydechy za granic±. - kenajad pisze: > Witam, > w zwi±zku z planowanym, kolejnym wyjazdem do Chorwacji, meldujê siê z > problemem. > Moja nowa Babusa ma pusty... Forum motocyklistów
G³o¶ne wydechy za granic± - co mnie czeka? - witam, w³a¶nie zmieni³em rury w motocyklu (midnight star 1300) na akcesoryne yamahy (typ long shot-ów z rybia ³usk± w ¶rodku) wiêc s±... Forum motocyklistów
Wydechy D&D - Witam Czy ktos z uzytkownikow ma zamontowane wydechy firmy D&D? Mam zamiar zmienic brzmienie w moim Sporciaku i pojawila sie oferta takich... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks