Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-30-2008, 14:01
Zapek
Go¶æ

[Zaproszenie] Zapkolajki.

Witam.
Zapraszam serdecznie zainteresowanych.
13.12.2008.
10 rocznica-byc moze ostatnia edycja.
Impreza dla tych co sa w temacie.
Beda koszulki-zapisy na mail podany ponizej (w temacie "koszulki
Zapko"-damska/meska i rozmiar).
Nie do wszystkich mam kontakt-prosze wiec przekazywac komu trzeba.
Nie jest to spotkanie dla znajomych znajomych...
Kto wie ten przybedzie :-)
Mam nadzieje spotkac sie jak kiedys na poczatku w dobrym pewnym
towarzystwie.
Niezainteresowanych przepraszam ale ta informacja pojawiala sie tutaj zanim
Wy tutaj byliscie;-)
Pytania : [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

--
Pozdrawiam.
Zapek
xr250r
kx60-syna

« | »

na Forum Kierowców
thread
Transport na Zapkolajki Wawa - Siemka W zwiazku z tym ze mam dosc wolny metabolizm szukam transportu do i od Zapka. Dla dwoch osob dodam ale jedna mala - choc strasznie... Forum motocyklistów
zapkolajki krakow <--> rybnik - Jade wlasna puszka mam dwa miejsca jakby ktos nie mial transportera to zapraszam. A nie ukrywam ze jakis biogps by sie przydal :-) -- -==-... Forum motocyklistów
Zapkolajki -aukcje na allegro :) - Witam, Zapek juz wysylal linka ale go powtorze: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1349117 Mam do tego, po za szczytna idea, jeszcze... Forum motocyklistów
Zapkolajki-przypomnienie. - Witam. 13.12.2008 czyli w najblizsza sobote. Jak trafic? Jakies stare namiary tutaj:... Forum motocyklistów
ZAPROSZENIE - Jesli ktos z grupowiczow jest chetny to zapraszam na weekend do Gospodrstwo Agroturystyczne "Ziołowa Dolina" Krystyna i Bogdan Kozłowscy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks