Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-12-2008, 13:34
rolnik896
Go¶æ

rezerwa siê ¶wieci

witam
Mam problem z moja cagiva plnanet 125 200r. A mianowicie ca³y czas ¶wieci
sie rezerwa . nawet jak zaleje j± pod sam korek .
bardzo bym prosi³ o pomoc bo sam nie wiem za co sie zabraæ
z góry dziêki

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

07-13-2008, 18:33
piomay
Go¶æ

Re: rezerwa siê ¶wieci

rolnik896 wrote:

> bardzo bym prosi³ o pomoc bo sam nie wiem za co sie zabraæ

za czujnik poziomu paliwa ?

--
piomay

07-13-2008, 18:34
piomay
Go¶æ

Re: rezerwa siê ¶wieci

rolnik896 wrote:

> Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

aha...

--
piomay

« | »

na Forum Kierowców
thread
Suzuki gsxr 750 1992r., rezerwa.. - Witam, posiadam motocykl jak w temacie. Zakupi³em go tydzieñ temu wiêc jeszcze dok³adnie go nie znam. Czy w tym motorze jest kontrolka rezerwy ?... Forum motocyklistów
¦wieci siê ¿ó³ta kontrolka od uk³adu silnika - Dwa dni temu za¶wieci³a mi siê ¿ó³ta kontrolka od uk³adu silnika w Vectrze B co to mo¿e oznaczaæ jakie mog± byæ uszkudzenia? ---... Forum samochodowe
rezerwa paliwa fazer r6 2004 - Witam,ile wynosi rezerwa paliwa na zegarze i jak jest wyswietlana w fazer r6 2004 98KM.z góry dzieki za info -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl... Forum motocyklistów
nowoza³o¿ona instalacja i nie ¶wieci rezerwa... - Witam, Niedawno za³o¿y³em instalacjê II generacji i nie ¶wieci mi rezerwa... jest gwarancja wiêc by³em w zak³adzie i lipa - zrobi³ niby,... Forum samochodowe
Instalacja gazowa II gen => nie ¶wieci siê rezerwa. - Witam, moja instalacja gazowa II generacja nie pokazuje mi kiedy gaz sie konczy - nie ¶wieci siê rezerwa. Wcze¶niej by³o wszystko ok, teraz nie... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks