Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-24-2008, 15:39
raddemenezz
Go¶æ

Re: Renowacja starych kasków. Pytanie

Czesc
czytam te rozmowe z toba i lekka ¿enada chwyta; Jestem od niedawna
posiadaczem Corkera z lat 60tych to taki kask - i tez bym go odswiezyl;
Czy masz juz jakis kontakt do kogos kto takie rzeczy robi ???
pozdrooo i trzymaj sie
Rad

komar_XV750napisal

> Witam

> Czy jest gdzie¶ w Polszczy cz³owiek który remontuje stare kaski, chodzi mi
> konkretnie o wymiane starego steropianu na co¶ miêkszego, no i oczywi¶cie
> jakie¶ nowsze zapiêcie. A mo¿e jest sklep gdzie mo¿na zanabyæ takie
> akcesoria. Kask jest z pocz±tku lat 90-tych (nie jaki¶ ormo) model otwarty.
> Zgóry dziêki za wszelk± pomoc. Pozdrawiam.

> --
> B³a¿ej XV750 92'
> okolice stw

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
slub (dla starych, bardzo starych precli) - Bo sie zenie... Jak ktos mnie jeszcze tutaj pamieta, i chce mnie odwiedzic na moim slubie... Zapraszam 24.04.2010 o godz. 13 do USC na Bielanach... Forum motocyklistów
Nowe malowanie kasków SHOEI - kiedy w sklepach? - Witam, Na stronie http://www.shoei-europe.com/uk/products/MULTITEC Widaæ 3 nowe malowania kasków. Bardzo wpadaj± w oko, ale nie widzê ich... Forum motocyklistów
dla starych wyjadaczy - witam zapytanie kieruje do tych co obwozili swoje posladki roznymi sprzetami Kiedys mialem armature (drag star 650). Teraz potrzebowalbym cos w... Forum motocyklistów
Porównanie dwóch kasków szczêkowych: Nolan N103 i Caberg Justissimo GT - Który z tych kasków warto wybraæ? http://www.moto-akcesoria.pl/product_info.php?cPath=32_1100&products_id=20666 ... Forum motocyklistów
Doplaty do starych aut w UE - Witam, nie wiem czy slyszeliscie i ile w tym prawdy ze w Niemczech i Francji a moze i innych krajach UE jest jakas doplata do starych aut - tylko... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks