Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

04-20-2010, 19:35
Piotr Szymański
Go¶æ

Wyświetlanie mile / kilometry

Hej !

Jak w Ducati 1098 przełączyć wskazania licznika z jednostek anglosaskich
na europejskie ?

Dzięki, pozdr, vonsky

04-22-2010, 13:00
doktorski
Go¶æ

Re: Wy¶wietlanie mile / kilometry

On 20 Kwi, 21:35, Piotr Szymañski <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote:
> Hej !
>
> Jak w Ducati 1098 prze³±czyæ wskazania licznika z jednostek anglosaskich
> na europejskie ?

Speedohealer.

pzdr, dr
14/525

« | »

na Forum Kierowców
thread
Do¶wietlanie zakrêtów a prawo - Witam Jak wygl±da od strony przepisów prawa sprawa do¶wietlania zakrêtów, które posiadaj± niektóre modele samochodów ¶wiat³ami... Forum samochodowe
Analogowy licznik - zamiana mil na kilometry - Witam, tak mnie naszlo bo juz jestem znudzony przeliczaniem jednostek anglosaskich na normalne... Orientuje sie ktos moze czy jest w ogole... Forum motocyklistów
do¶wietlanie zakrêtów - Czy jest sens kupowaæ takie urz±dzenie jak do¶wietlanie zakrêtów halogenami skoro nie mam samochodu ? Forum samochodowe
Wy¶wietlanie godziny, temp, km - Witam, dzi¶ czeka³em na parkingu, wyciera³em scierk± zakurzone zegry, lekko dotchna³em przycisk kasowania licznika i na wy¶wietlaczu pustka.... Forum samochodowe
OC w PZU - mile zaskoczenie :) - ¶ro, 23 lip 2008 o 15:33 GMT, bans napisa³(a): >> Zieeeeew.. standard. Od ³adnych paru lat. > A co do innych firm - znajoma zagra³a sobie w... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks