Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

09-11-2013, 14:14
malec_krzys
Junior Member

Pierwszy motor dla syna

Witam, syn nied³ugo koñczy 18 lat. Dumam nad jakim¶ wyj±tkowym prezentem dla niego. To jest taki typ, który szala³by ze szczê¶cia, jakby dosta³ motor No, ale ja siê nie znam na kupowaniu takiego ustrojstwa. W zwi±zku z tym proszê Was o pomoc w dokonaniu w³a¶ciwego wyboru dwóch kó³ek Bêdê zamieszcza³ konkretne egzemplarze - proszê o ich ocenê, czy s± warte inwestycji. Na pocz±tek ten: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Sprzedawca siê nie rozpisa³, ale motor wed³ug mojej skromnej opinii wygl±da "zacnie".

09-11-2013, 14:38
ADMIN
Junior Member

Witam

Moge poleciæ w 100% yamaha virago 535 mia³em ich a¿ 3 i sa cudowne ! dla tak mlodego nie ma co za duzej pojemnosci bo jeszzce wyjdzie tragedia ! a ta Yamaha to czysta przyjemnosc z jazdy!

09-12-2013, 09:17
malec_krzys
Junior Member

Dziêkujê za odpowied¼. Faktycznie piêkny motor, znalaz³em nawet jedn± blisko nas [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Tylko ta cena... Mo¿e znalaz³o by siê co¶ tañszego podobnej jako¶ci?

10-10-2013, 14:37
granit
Junior Member

czasami lepiej jest trochê zainwestowaæ w sprzêt ni¿ potem tê sam± kasê przeznaczyæ na naprawy gorszej maszyny

10-18-2013, 09:51
Jaros
Junior Member

Dokladnie, lepiej dolozyc niz potem latac ciagle do mechanika

01-24-2014, 12:30
leo1
Junior Member

a mo¿e na tej stronie znajdziesz te¿ jaki¶ dobry motocykl dla swojego syna [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

12-10-2014, 06:57
Moto-Center.pl
Junior Member

Jako pierwszy motor zdecydowanie co¶ tañszego i u¿ywanego,poniewa¿ na wypadek st³uczki czy napraw koszty bêd± o wiele ni¿sze ni¿ w przypadku nowego,to bardzo wa¿ny element. Nie zapomnij tak¿e o podstawowych akcesoriach na motor jak kask czy odzie¿,akurat po d tym wzglêdem mo¿emy pomóc i doradziæ,zajmujemy siê tym na co dzieñ.

12-24-2014, 07:39
czelo
Junior Member

motorynki s± najlepsze na pierwsze motory

12-30-2014, 10:01
rab
Junior Member

Mo¿e najpierw niech syn zda prawo jazdy na motory, a pó¼niej my¶l dopiero jaki model.

01-13-2015, 12:49
Dareki25
Junior Member

Tak¿e uwa¿am podobnie - nic z motocykla, je¿eli syn nie posiada prawa jazdy.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Pierwszy motor - Jasio napisa³(a): > Zna³em dwóch kierwców BT i obaj narzekali na chamskie sprzêg³o i > skrzynie biegów oraz ogóln± syfiasto¶æ motocykla.... Forum motocyklistów
Co na pierwszy motor ? - Dnia 20.05.2011 Marcin N <marcin5_usun@wykasuj_onet.pl> napisa³/a: > U¿ytkownik "Laphroaig" napisa³ w wiadomo¶ci grup >... Forum motocyklistów
Re: Pierwszy motor - Witam Mia³em napisaæ jak wyjadê na drogê pierwszym moto (XJ900S). Dzisiaj by³ ten szczê¶liwy dzieñ. Pokrêci³em siê po pó³nocnych... Forum motocyklistów
Z cyklu co na pierwszy motór - Witam Grupê, po zapoznaniu siê z FAQ grupy Co na pierwszy motor itp. chcialbym uszczegó³owiæ zapytanie: Co dla mnie ?. Pocz±tkowo... Forum motocyklistów
Pierwszy motor-jaki? - Witam, Wlasnie zrobilem prawo jazdy na motor i mam dylemat co kupic? Mam do wydania 20-25 tys zl chce kupic nowy motor bo na firme kupuje. Mam 40... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks