Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

08-25-2009, 21:49
Jacek.M
Go¶æ

[sprzedam] GSF 1200 Bandit 1998r

Jak w temacie.
Sprzedam swojego Banytê.
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Jacek

« | »

na Forum Kierowców
thread
Bandit 1200 - Opinie - Witam. Ja w³a¶nie jestem nowym posiadaczem B12 Naprawdê fajna maszyna ma niez³ego buta przy elastycznym silniku co daje komfort jazdy. przy R1... Forum motocyklistów
bandit 1200 luzy zaworowe - Cze¶æ. Jak realnie wygl±da konieczno¶æ regulacji luzów zaworów w B12 /2001/ - chodzi mi o praktyczn± wiedzê ludzi który to robili - po... Forum motocyklistów
[sprzedam] ZRX 1200 R - malowanie "Eddie Lawson" 2005r. 122KM, 112Nm - mocny naked bike nie dla popierdó³ki; godny polecenia, w doskona³ym stanie, pewny egzemplarz;... Forum motocyklistów
Bandit 1200 N po 2000r - jakie hamulce ? - witam jak jest z hamulcami w B12 N ? niby po 2000r zmieniono na 6 tloczkowe , a na Allegro widze w wiekszosci 4 tloczkowe , nawet w tych po 2000r... Forum motocyklistów
(spam) Sprzedam GSF 1200 S - 2003r. - Cze¶æ No i przysz³o na mnie. Sprzedaje mój motocykl. Szczegó³y w linku poni¿ej: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M891084 pozdr.... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks