Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-04-2009, 11:47
Piotr
Go¶æ

klocki do maxima z '86?

witam
gdzie moge nabyc klocki do yamahy XJ550maxim? (bodajze '86 rocznik)
szkoda jak sie kurzy w garazu-chce troche przewietrzyc staruszke;]
guglalem ale nic z wynikow nie podchodzi...

mam nadzieje, ze nie skonczy sie na nowej okladzinie i starym klocku... z
nowymi nitami;]

tutaj na wszelki wypadek zdjecie i wymiary klocka

klocek na "zywo" - [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
nieudolny szkic z wymiarami klocka - [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

z gorki dziekuje za namiary

pzdrw
Piotr

05-04-2009, 12:49
kiju
Go¶æ

Re: klocki do maxima z '86?

Czesc

Nie wiem w czym problem ?
Ja szed³em do sklepu w cze-wie i kupowa³em "od rêki".
Co prawda by³a to Maximka 650 ale klocek wygladal podobnie.
Pamietam tez ze specyfika tego zestawu polegala na tym ze klocki oryginalnie
by³y przypilowane pod k±tem.
Sklep to bilebike w czêstochowie.

===Kiju===
HONDA VFR RC36
Czêstochowa
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
klocki vesrah - Witam Gdzie mozna dostac klocki hamulcowe tej firmy? W sklepach online tylko zawory, na ebayu tez slabo, a na allegro jakas zlota wydumka x3 ... Forum motocyklistów
Klocki ceramiczne - Co to takiego klocki hamulcowe ceramiczne? Czy to jest cos lepszego niz zwykle klocki dajmy na to tomexa czy z drugiej strony brecka Forum samochodowe
Smar do ³añcucha Maxima Racing - Mia³ kto¶ do czynienia? Warto to kupiæ? http://www.cross-serwis.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=1533 Z góry dziêki za opinie ... Forum motocyklistów
Re: klocki hamulcowe - na amoto.pl masz dobre ceny EBC. Na przód za³ó¿ HH, na ty³ standard. pozdrawiam, -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->... Forum motocyklistów
Re: klocki hamulcowe - Kuczu pisze: > Zwlaszcza ze mam zaciski sprzed ery TwinCama, ktorych > skutecznosc jest taka jaka jest, bez wzgledu na klocki. > zaciski... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks