Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

10-30-2008, 17:15
WS
Go¶æ

Re: przestawienia motocykla w ciasnym gara¿u

On 30 Pa¼, 16:22, " pukpuk" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote:
> Witam wszystkich serdecznie, mam problem z przestawieniem motocykla w gara¿u,
> pomy¶la³am, ¿e kupiê sobie taki wózek:[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]...
>
> czy kto¶ ma co¶ takiego i jest zadowolony, a mo¿e s± inne sposoby........
>
> --
> Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Jest jeszce co¶ takiego: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

,trochê dro¿sze ale bardziej uniwersalne,wiele motocykli nie ma
centralki.

Pozdrawiam.
Waldek
BMW F650ST

« | »

na Forum Kierowców
thread
Szukam gara¿u/miejsca w gara¿u[wawa ursus/w³ochy] - Witam, Chêtnie pod³±cze siê do jakiego¶ teamu wynajmuj±cego gara¿. Chodzi mi o taki gara¿ w którym jest pr±d, bo parkowaæ mam gdzie,... Forum motocyklistów
przestawienia motocykla w ciasnym gara¿u - Witam wszystkich serdecznie, mam problem z przestawieniem motocykla w gara¿u, pomy¶la³am, ¿e kupiê sobie taki wózek:... Forum motocyklistów
Re: przestawienia motocykla w ciasnym gara¿u - On 30 Pa¼, 19:15, WS <w...@seb.com.pl> wrote: > On 30 Pa¼, 16:22, " pukpuk" <pukpuk-kto...@WYTNIJ.gazeta.pl> wrote: > > > Witam wszystkich... Forum motocyklistów
Parkowanie motycykla w ciasnym gara¿u - Witam, pytanie na razie teoretyczne - jak podej¶æ do parkowania motocykla (ciê¿ki, 240 kg) w ciasnym gara¿u, gdzie trzeba go postawiæ przy... Forum motocyklistów
[SPAM] Szukam gara¿u lub miejsca w gara¿u - Szczecin - Witam. Poszukujê niedrogiego gara¿u lub miejsca w gara¿u na d³u¿szy czas, cel - parkowanie motoru. Okolice Warzymic i Przec³awia w... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks