Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

09-18-2008, 19:36
HONDACX
Go¶æ

Szukam - Adama Plaszczyca

Szukam Adama P³aszczyca - sorki - wkrad³ mi siê konik i straci³em twoje
namiary.
Proszê o kontakt [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

09-18-2008, 19:49
marcinu
Go¶æ

Re: Szukam - Adama Plaszczyca

U¿ytkownik "HONDACX" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:68f66ba0de3e8a4fd0521f7d714557d3$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] acz.pl...
> Szukam Adama P³aszczyca - sorki - wkrad³ mi siê konik i straci³em twoje
> namiary.
> Proszê o kontakt [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Spytaj na pl.misc.samochody.

--
Pozdrawiam
--------------------------
Marcin/CBF600N
Wawa-Bielany zone

09-18-2008, 19:58
Arni
Go¶æ

HONDACX pisze:
> Szukam Adama P³aszczyca - sorki - wkrad³ mi siê konik i straci³em twoje
> namiary.

google zamkneli ?
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
nawet nie trzeba linków klikac

--
Arni Toruñ
'84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb"
'91 Volvo 940 D24TIC diesel pozbawiony wad i przyspieszenia
'91 Honda Prelude 2,0 EX

09-18-2008, 20:46
HONDACX
Go¶æ

Dziêki Wszystkim za pomoc.
Jako¶ nie wpad³em na ten pomys³ ale mam sporo problemów.
Jeszcze raz wielkie dziêki.

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

09-18-2008, 21:19
Sir Piernik
Go¶æ

HONDACX pisze:
....>8
> Szukam Adama P³aszczyca...

Wejdz na jakakolwiek liste w Polsce - napewno go znajdziesz.
(na polowie z nich "zgarniesz" ale nie przejmuj sie )

Pozdrawiam
Sir Piernik

« | »

na Forum Kierowców
thread
[szukam]Bing 84 - szukam sklepu, czesci itp - witam przekopalem grupe oraz pobierznie google w tym temacie, niestety malo ktory sklep online ma czesci do binga 84. czy Ktos z szanownych... Forum motocyklistów
Polak potrafi czyli..cos dla Adama :) - ...przypadkiem znaleziona aukcja: http://allegro.pl/item647743848_ford_granada_pick_up.html Powiem szczerze, ¿e widzia³em w Niemczech... Forum samochodowe
Sta³o siê ... teraz szukam szukam warsztatu - Kraków - Witam, Jak w temacie. Sta³o siê. Auto sta³o sobie spokojnie na parkingu, Kto¶ wjecha³ mi w lewy przedni b³otnik i zwia³ a mnie czeka... Forum samochodowe
Do Jacka "Plumpi" i Adama Plaszczycy - Witam :) Nie mozecie sie wzajemnie splonkowac? Bo teraz to juz zachowujecie sie jak dzieci, ktore nie wiedza kiedy przestac. pozdrawiam i... Forum samochodowe
Szukam - adama Plaszczyca - Szukam Adama P³aszczyca - sorki - wkrad³ mi siê konik i straci³em twoje namiary. Proszê o kontakt hondacx@wp.pl -- Wys³ano z czytnika... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks