Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-15-2008, 07:53
Marian Kozaky
Go¶æ

Stela¿ pod kufer

Czy kto¶ z grupowych posiadaczy Z750S ma zamontowany centralny kufer?? Je¶li
tak to chêtnie podjecha³bym przyj¿eæ siê jak jest montowany taki stela¿.

---------
Pozdrawiam
Bartek
Black Z750'S not dead
Nowy Dwór Mazowiecki<<----->>Warszawa

« | »

na Forum Kierowców
thread
Stela¿ do CBR 600 F Sport - Witam, szukam stelaza do cbr 600 f sport 2001. Najbardziej pasowalby mi taki jak na zdjeciu przy cbr 954rr. Przerabial ktos temat stelaza do f... Forum motocyklistów
Re: [M³p / ¦l±sk] Dorobienie stela¿a / baga¿nika - U¿ytkownik "J_K_K" <J_K_Kwytnijto@itotezpoczta.fm> napisa³ w wiadomo¶ci news:i19lpu$j05$1@speranza.aioe.org... > Czy ma kto¶ mo¿e jaki¶... Forum motocyklistów
stela¿ - Hello. Nie zalegaja komus stelaze do MZ lub podobne? Kumpel poszukuje do kufrów ( walizek?) Pneumant E Forum motocyklistów
Stela¿ do CBR 1100xx - Stela¿ do CBR 1100xx na trzy kufry mo¿e ko¶ chce ?? JanKo Yak wygl±da: http://i38.tinypic.com/50iskh.jpg Forum motocyklistów
stela¿e virago 535 - Przymierzam sie do zakupu stelazy do mojej 535. Jako ze zakup bedzie na odleglosc - nie mam mozliwosci oblookania i przymierzenia stelazy. Narazie... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks