Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-05-2008, 19:28
slawo
Go¶æ

Manual do Suzuki V-Strom 650

Witam serdecznie.
Gdyby kto¶ z forumowiczów poda³ mi namiar na jaki¶ manual do v-stoma
650 najlepiej po polsku by³bym wdziêczny.W razie czego podaje e-
maila : [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

dziêki

Slawo

06-06-2008, 13:39
zarafiq
Go¶æ

Re: Manual do Suzuki V-Strom 650

slawonapisal

> Witam serdecznie.
> Gdyby kto¶ z forumowiczów poda³ mi namiar na jaki¶ manual do v-stoma
> 650 najlepiej po polsku by³bym wdziêczny.W razie czego podaje e-
> maila : [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Szukasz instrukcji u¿ytkownika czy serwisówki?

Pozdrawiam,
zarafiq

--
Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

06-09-2008, 11:12
slawo
Go¶æ

Re: Manual do Suzuki V-Strom 650

On 6 Cze, 15:39, zarafiq <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl> wrote:
> slawonapisal
>
> > Witam serdecznie.
> > Gdyby kto¶ z forumowiczów poda³ mi namiar na jaki¶ manual do v-stoma
> > 650 najlepiej po polsku by³bym wdziêczny.W razie czego podaje e-
> > maila : [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

>
> Szukasz instrukcji u¿ytkownika czy serwisówki?
>
> Pozdrawiam,
> zarafiq
>
> --
> Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl ->[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

serwisówki oczywi¶cie
pozdrawiam

« | »

na Forum Kierowców
thread
Africa vs V-strom - Cze dzieciaczki Wiem, ¿e by³ niedawno w±tek africa vs trampek, ale ja mam zestawienie jak w temacie. Motocykle s± "preclowe" a kierowników... Forum motocyklistów
Suzuki DL 650 V-Strom - Witam serdecznie! Sprzedajê swój sprzêt ,za³±czam link pozdrawiam Slawo http://www.allegro.pl/item687169151_suzuki_dl_650_v_strom.html Forum motocyklistów
Stela¿e lub mocowania pod torby boczne do Suzuki DL 650 V-Strom - Witam serdecznie! Mo¿e kto¶ siê orientuje na czym mogê oprzeæ torby boczne w DL 650..Nie chê montowaæ kufrów - a niestety wydech w dl-u... Forum motocyklistów
SPAM - Poszukujê/Kupiê SUZUKI dl650 V STROM - Witam Szanownych. Poszukujê - jak w temacie - rocznik 2007/8 w rozs±dnej cenie. bo na stan liczê idealny ;). Faktura VAT konieczna. Gdyby... Forum motocyklistów
[spam] Suzuki DL1000 V-Strom - Witam, Oddam w dobre rêce Suzuki DL1000 V-strom. Kupiony w salonie w kraju, bezwypadkowy, przebieg 2700 km. Wyposa¿ony w alarm, gmole i 3 x... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks