Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-09-2008, 09:45
Dorota
Go¶æ

[prosba] likwidacja z OC spr TUW

Witam,
Poszukuje osob, ktore w ostatnim czasie przerabialy temat likwidacji szkody
z OC sprawcy, najlepiej w towarzystwie TUW. Jezeli ktos moze i chce pomoc,
udzielic rady albo podzielic sie doswiadczeniami, bede bardzo wdzieczna i
czekam na prv. Mam troche info z archiwum, ale wiadomosci aktualne potrzebne
ponad wszystko.

Pozdr.
--
Dorota

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

06-09-2008, 14:21
czerwony
Go¶æ

Re: [prosba] likwidacja z OC spr TUW

ale w czym zasadniczo jest problem ?
szkoda juz zg³oszona ?

pozdro
czerwony

« | »

na Forum Kierowców
thread
PZM TU i likwidacja szkody z OC - Mia³ kto¶ kiedy¶ do czynienia z t± firm± i mo¿e podzieliæ siê uwagami? Sprawa drobna, bo odprysk lakieru po uderzeniu drzwiami, wiêc nie... Forum samochodowe
Prosba o opinie - Hej! Czy moglibyscie zerknac na takie ogloszenie (nie moje, to zaden spam): http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5503982 Chce to... Forum samochodowe
AC - likwidacja szkody po gradobiciu... - Samochod 4-letni, toyota corolla. Uszkodzenia na dachu, masce, klapie bagaznika, drzwiach, slupku... Rzeczoznawca z Allianzu zrobil ogledziny.... Forum samochodowe
[NTG] Prosba o pomoc - Elou! Tytulem wymiany PC i zwiazanej z tym utracy cennych ustawien czytnika news chcialbym poprosic o wzmozona aktywnosc dysgrafow, dyslektykow,... Forum motocyklistów
Likwidacja szkody z OC a udzia³ w³asny - Jestem w³a¶nie w trakcie likwidacji szkody z OC sprawcy. Wszystko idzie w miarê ok z wyj±tkiem jednej rzeczy. W wyniku st³uczki uszkodzi³ siê... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks