![]() |
[fotoradar] ... tylko z 60 metrów, i tylko 6 aut na minutê ;)
W³a¶nie przeczyta³em instrukcjê fotoradara ;)
To to cholerstwo foty robi na maks 60 meter, i maks 10 na minutê (w nocy). Co oznacza imho, ¿e 99 % foto jest ¼le ustawiona w PL ... ja my¶la³, ¿e te wymierzone w ziemiê s± do dupy - te wymierzone w ziemiê s± w³a¶nie OK ... on mierz± ... Te wymierzone "w dal" w drogê w ogóle nie mierz±, albo mierz± kosmos ;) Wnioski: - zwalniaæ zero-jedynkowo heblem w pod³ogê jak widzi siê budkê przed mask± - w nocy - trzymaæ prêdko¶æ tak, by przelecieæ za przekraczaj±cym prêdko¶c ca 5 s pó¼niej w "polu koszenia" :) -- Rafa³ "SP" Gil - Naprawa skuterów i motocykli MOTOPOWER Czê¶ci do skuterów Kaski z homologacj± Czê¶ci do motocykli |
Re: [fotoradar] ... tylko z 60 metrów, i tylko 6 aut na minutê ;)
Rafa³ "SP" Gil pisze:
> Wnioski: > > - zwalniaæ zero-jedynkowo heblem w pod³ogê jak widzi siê budkê przed mask± > - w nocy - trzymaæ prêdko¶æ tak, by przelecieæ za przekraczaj±cym > prêdko¶c ca 5 s pó¼niej w "polu koszenia" :) btw - te¿ nie lubiê huj*w ¿r±cych parówy na stacjach benzynowych .... a parówa wam w dupê. A ... i do kur*y nêdzy - zrobienie se uk³adu z dan± mark± stacji benzynowych by p³aciæ jedn± zbiorcz± fakturê, czy mieæ kartê "flotow±" naprawdê kur*a niewiele kosztuje ... nie trza za ka¿dym razem jak g³upek dyktowaæ nipa, nr rej, numeru gatek dupy na siedzeniu pasa¿era, i rozmiaru jej cyckuf. -- Rafa³ "SP" Gil - Naprawa skuterów i motocykli MOTOPOWER Czê¶ci do skuterów Kaski z homologacj± Czê¶ci do motocykli |
Dnia Thu, 10 Jul 2008 01:40:10 +0200, "Rafa³ \"SP\" Gil" napisa³(a):
> btw - te¿ nie lubiê huj*w ¿r±cych parówy na stacjach benzynowych > ... a parówa wam w dupê. Czyli co, przegra³e¶ zak³ad? ;-) -- Borys Pogore³o borys(#)leszno,edu,pl |
Dnia Thu, 10 Jul 2008 01:40:10 +0200, "Rafa³ \"SP\" Gil" napisa³(a):
> > btw - te¿ nie lubiê huj*w ¿r±cych parówy na stacjach benzynowych > ... a parówa wam w dupê. > Dosc rzadko jadam na stacjach, ale specjalnie dla ciebie i takich pajacow jak ty, zamierzam zmienic nawyki zywieniowe, chocby i mi sie wcale nie chcialo zrec i mialbym ta parowe wypieprzyc zaraz po kupieniu do kosza. |
U¿ytkownik "M. Pipko" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:1dspt789ibsee$.1bz3uldda2lra$.. .. > Dosc rzadko jadam na stacjach, ale specjalnie dla ciebie i takich pajacow > jak ty, zamierzam zmienic nawyki zywieniowe, chocby i mi sie wcale nie > chcialo zrec i mialbym ta parowe wypieprzyc zaraz po kupieniu do kosza. Typowy przypadek -- > sfrustrowany nieudacznik, sk±d wy siê bierzecie? Dlaczego musimy ogl±daæ wasze smutne i pe³ne napiêcia twarze, patrzeæ jak napierdalacie do siebie w my¶lach i jeszcze bardziej siê nakrêcacie. U¶miechaj siê czê¶ciej do siebie i do innych, pomy¶l co zmieniæ w swoim ¿yciu aby siê tak nie spinaæ, to mo¿e Ci przejdzie ta frustracja. A na razie proponujê wzi±æ kilka g³êbokich wdechów i zanuciæ piosenkê "znowu w ¿yciu mi nie wysz³o..." -- pozdrawiam, z pó³obrotu ;-) |
Dnia Thu, 10 Jul 2008 11:30:16 +0200, czak norris napisa³(a):
> > Typowy przypadek -- > sfrustrowany nieudacznik, sk±d wy siê bierzecie? > Dlaczego musimy ogl±daæ wasze smutne i pe³ne napiêcia twarze, patrzeæ jak > napierdalacie do siebie w my¶lach i jeszcze bardziej siê nakrêcacie. > U¶miechaj siê czê¶ciej do siebie i do innych, pomy¶l co zmieniæ w swoim > ¿yciu aby siê tak nie spinaæ, to mo¿e Ci przejdzie ta frustracja. A na razie > proponujê wzi±æ kilka g³êbokich wdechów i zanuciæ piosenkê "znowu w ¿yciu mi > nie wysz³o..." "btw - te¿ nie lubiê huj*w ¿r±cych parówy na stacjach benzynowych .... a parówa wam w dupê." "Kurwa jak ja was nienawidzê! Zawsze kilkana¶cie minut w plecy bo siê znajdzie amator gejowskiej mody na zapodawanie sobie parówki na orlenie! Wojtek " No wlasnie... |
""Rafa³ \"SP\" Gil"" <> wrote in message news:g53i8o$icj$... > Rafa³ "SP" Gil pisze: > >> Wnioski: >> >> - zwalniaæ zero-jedynkowo heblem w pod³ogê jak widzi siê budkê przed >> mask± >> - w nocy - trzymaæ prêdko¶æ tak, by przelecieæ za przekraczaj±cym >> prêdko¶c ca 5 s pó¼niej w "polu koszenia" :) > > btw - te¿ nie lubiê huj*w ¿r±cych parówy na stacjach benzynowych ... a > parówa wam w dupê. [sru] nie poleci ... @ |
On Thu, 10 Jul 2008 01:38:01 +0200, Rafa³ "SP" Gil wrote:
>To to cholerstwo foty robi na maks 60 meter, i maks 10 na minutê >(w nocy). A wystarczylo troche pomyslec, ze urzadzenia dalekozasiegowe nie mialyby sensu :-) >Co oznacza imho, ¿e 99 % foto jest ¼le ustawiona w PL ... ja >my¶la³, ¿e te wymierzone w ziemiê s± do dupy - te wymierzone w >ziemiê s± w³a¶nie OK ... on mierz± ... Te wymierzone "w dal" w >drogê w ogóle nie mierz±, albo mierz± kosmos ;) IMHO to pewnie sa dobrze ustawione - no chyba ze w skrzynce jeszcze nigdy FR nie stal i nie ustawili pozycji. >Wnioski: >- zwalniaæ zero-jedynkowo heblem w pod³ogê jak widzi siê budkê >przed mask± I reperowac bagaznik ? >- w nocy - trzymaæ prêdko¶æ tak, by przelecieæ za >przekraczaj±cym prêdko¶c ca 5 s pó¼niej w "polu koszenia" :) Uwazaj - moze cie zmylic, zainstaluja lepsza lampe, LEDy czy stale oswietlenie ... J. |