![]() |
ZDRADA POLACY, ZDRADA...
POPIS I LEWIZNA NA SI£Ê WPYCHAJ¡ POLSKÊ DO STREFY EURO !!!
Twierdzenie, ¿e zgoda na akcesjê do UE by³a tak¿e akcesj± do EURO jest zwyk³ym k³amstwem. Nawet akcesja do UE nie dotyczy³a uczestnictwa w tym tworze jakim jest UE obecnie, a tym bardziej jakim bêdzie po sfa³szowaniu traktatu lizboñskiego w drugim "referendum irlandzkim". Wszyscy bior±cy udzia³ w pracach i dzia³aniach w w/w zakresie z mocy polskiej, obowi±zuj±cej konstytucji s± zdrajcami i podpadaj± pod zdradê stanu i najwy¿szy wymiar kary (choæ w wykonastwie zawieszony - odwiesiæ zawsze mo¿na). Zbierajcie wywiady i wypowiedzi zdrajców - one wystarcz± do skazania i powieszenia zdrajców. |
Re: ZDRADA POLACY, ZDRADA...
Panslavista pisze:
> Zbierajcie wywiady i wypowiedzi zdrajców - one wystarcz± do skazania i > powieszenia zdrajców. ROTFL. Umie, jebany, poprawic humor :) -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Panslavista pisze:
> POPIS I LEWIZNA NA SI£Ê WPYCHAJ¡ POLSKÊ DO STREFY EURO !!! kurwa, mys³alem ze chociaz tu Twoich chorych wypocin nie zobacze. Spierdalaj, NTG -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC diesel pozbawiony wad i przyspieszenia '91 Honda Prelude 2,0 EX |
"Panslavista" <> napisa³(a):
> POPIS I LEWIZNA NA SI£Ê WPYCHAJ¡ POLSKÊ DO STREFY EURO !!! > Bys mial pajacu kredyt we franeczkach to bys inaczej spiewal... Kristofforo -- Orange Rims Speed Triple-- |
"Panslavista" <> wrote in message
news:go8807$83q$.gda.pl... > POPIS I LEWIZNA NA SI£Ê WPYCHAJ¡ POLSKÊ DO STREFY EURO !!! [...] Moge ja? Moge? Prooooosze! SPIERDALAJ!!! dziekuje;) -- pzdr: Ivam |
U¿ytkownik "Panslavista" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:go8807$83q$.gda.pl... > POPIS I LEWIZNA NA SI£Ê WPYCHAJ¡ POLSKÊ DO STREFY EURO !!! wpierdalaj huck |
Bo to nowy porz±dek ¶wiata
|
> POPIS I LEWIZNA NA SI£Ê WPYCHAJ¡ POLSKÊ DO STREFY EURO !!!
> Szanowny Panslawisto, z przyjemno¶cia przeczyta³em twój apel. S±dzê, ze na tej grupie jak i na wszystkich innych na które wys³a³e¶ tego posta jest wielu równie dog³êbnie poruszonych co ty .. Twój jak¿e wspania³y apel poruszy³ w naszych sercach najczulsze struny. S±dzê, ¿e nie jestem osamotniony w swoich os±dach dlatego tobie i wszstkim którzy tak g³êboko przejmuj± siê wspó³czesnymi aspektami polityki w swietle pl.rec.motocykle polecam ponizszy link który znakomicie oddaje moj nastrój po przeczytaniu twojego postu: szacuneczek. -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Re: ZDRADA POLACY, ZDRADA...[OT] przepraszam ;-)
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news:.ne t.pl... > "Panslavista" <> napisa³(a): >> POPIS I LEWIZNA NA SI£Ê WPYCHAJ¡ POLSKÊ DO STREFY EURO !!! >> > > Bys mial pajacu kredyt we franeczkach to bys inaczej spiewal... A po cos bra³ we franeczkach pajacu? Podpisywales wszystko co Ci dawali nie czytajac? Podpisywales zapewne papier ze jestes swiadomy ryzyka kursowego. Jestes zwyklym niemyslacym nieudacznikiem (chociaz przez chwile wydawalo ci sie ze jestes super m±dry bo masz ni¿sze raty niz Ci co wzieli w z³otówkach). HOWGH -- OGONek~ |
Re: ZDRADA POLACY, ZDRADA...[OT] przepraszam ;-)
OGONek~ wrote:
> U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:.ne t.pl... >> "Panslavista" <> napisa³(a): >>> POPIS I LEWIZNA NA SI£Ê WPYCHAJ¡ POLSKÊ DO STREFY EURO !!! >>> >> >> Bys mial pajacu kredyt we franeczkach to bys inaczej spiewal... > > A po cos bra³ we franeczkach pajacu? > Podpisywales wszystko co Ci dawali nie czytajac? > Podpisywales zapewne papier ze jestes swiadomy ryzyka kursowego. > Jestes zwyklym niemyslacym nieudacznikiem (chociaz przez chwile > wydawalo ci sie ze jestes super m±dry bo masz ni¿sze raty niz Ci co > wzieli w z³otówkach). > > HOWGH Ogon czyli masz satysfakcjê. Ja tez mam we franku kredyt. Tak popajacowalem. Sam wybralem ta forme, a teraz p³ace. Ale jestem przekonany ze placil bym mniej gdybysmy zrobili to samo co Slowacja. To w kontekscie wypowiedzi autora watku, jestem zdrajca. BO WOLA£BYM ZARABIAC W SILNEJ WALUCIE. Bo nasza jest tak samo jak z kielbas± - przegoni³a juz ... -- FJR 1300 Wyscigowa licencja A Z³oty Felkowski Braincap '06 |