![]() |
FLAME TIRES
witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s±
narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. nie wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co zmienic na stronce i jak nabyc nowych klubowiczy tu jest link. szeroko¶ci -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Re: FLAME TIRES
> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s±
> narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. nie > wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co zmienic na > stronce i jak nabyc nowych klubowiczy tu jest > link. szeroko¶ci Witaj. Mi brakuje lokalizacji klubu oraz opisow roznych moto. Nie chodzi mi o testy, ale np. doswiadczenia z maszyn jakich dosiadacie, czy dosiadaja klubowicze. Dodatkowo w regulanimie jest niescislosc, bo jest napisane, ze nie moga zapisac sie ludzie jezdzacy na skuterach i moto do 50ccm, a na koncu, ze to ludzie sa wazni, a nie to kto, na czym jezdzi. To na razie tyle :) Ogolnie popieram kazdy taki pomysl. Koczis R1 -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Dnia 26-02-2009 o 18:51:21 Pawciox <>
napisa³(a): > witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s± > narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. > nie wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co > zmienic na stronce i jak nabyc nowych klubowiczy > tu jest link. szeroko¶ci poczyta³em regulamin - robicie kó³ko wzajemnej adoracji? jeszcze nowych cz³onków nie macie a ju¿ sie sami cho³ubicie. najpierw praca, póxniej szacunek, nie odwrotnie. Pkty 6,7,9 sugeruj±, ¿e nie macie znacznie wiêcej ni¿ to wasze graniczne 14 lat. Poza tym... <wbijanie szpili mode on> nie chcia³bym za wami je¼dziæ, nuuuuda...<wbijanie szpili mode off> > -- > Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> > Hmm... -- Trr | B12 | X360 | PSP | GG: 52182 |
U¿ytkownik "Pawciox" napisa³:
> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. s± > narazie 4 maszyny. i nie wiemy jak to rozkrecic tak na wieksz± skale. nie > wiemy co zmieniæ na stronce. jesli mogliby¶cie to powiedzcie co zmienic na > stronce i jak nabyc nowych klubowiczy tu jest > link. szeroko¶ci Po pierwsze - strona nie dzia³a. Google zbuforowa³ kopiê sprzed paru dni, co umo¿liwi³o mi obejrzenie witryny. Po drugie - umówmy siê, nie macie, ch³opcy, nic specjalnego do powiedzenia, wasz klub nie ma ¿adnego celu poza tym, ¿e chcecie byæ Prezesami. Strona jest prze³adowana grafik± i ro¿nymi animacjami, ale przede wszystkim nie oferuje ¿adnych tre¶ci poza odgrzewanym dowcipem i jak±¶ dziwaczn± piosenk± czy wierszykiem o motocyklach. Ponadto w dziale 'kontakt' nie ma nawet miasta (czy wsi) z której pochodzicie. Nie wiem, mo¿e macie nadziejê na klub o zasiêgu ogólnopolskim, ale zacznijcie mo¿e od najbli¿szej okolicy. Moim zdaniem - nie macie wiêkszych szans. Jak chcecie to zmieniæ, to okre¶lcie sk±d pochodzicie, zaproponujcie lokalnym motocyklistom (najlepiej rówie¶nikom) jakie¶ spotkanie, imprezê, ognisko czy co¶ w tym stylu i spróbujcie snuæ plany o wspólnym wypadzie w jakie¶ ciekawe miejsce. Zrezygnujcie te¿ z prezesowania i spróbujcie zaproponowaæ partnerskie (w sensie - równorzêdne) relacje wewn±trz waszego klubu. Tak czy siak - powodzenia. -- PZDR Wojciech G. K1200RSport, Wawa zone. |
On 26 Lut, 19:26, "Wojciech G." <> wrote:
> umówmy siê, nie macie, ch³opcy, nic specjalnego do powiedzenia, > Moim zdaniem - nie macie wiêkszych szans. > Zrezygnujcie no i dojebali im, zamiast zachêciæ. hyhyhy - gildor -- wiem, ¿e dopu¶ci³em siê manipulacji |
Elou!
Terror wrote: > Dnia 26-02-2009 o 18:51:21 Pawciox <> > napisa³(a): >> -- >> Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> >> > Hmm... Napiszze o tem cos wiency. Udajesz zdziwienie czy jak? Chyba dalem sie skolowac, zdziwilo mnie bowiem ze niby redachtur a sikacza nie propaguje za wszelka cene. Podwojna moralnosc, wstyd przed kumplami czy ktos w ryja dawal i nie dal? Tak czy tak, Naczelny powinien napietnowac. -- Pozdrawiam, Artu / Kef STare dobre gacie 955 & Fun Factory XT660X A moze by tak rajdy motocyklowe dla motocykli? |
"Pawciox" wrote...
> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. Witam Ja mam tylko pytanie do nazwy klubu... Co to znaczy "Flame Tires"? Mogê siê tylko domy¶laæ, ¿e chodzi o "P³omieñ opony", bo po angielsku jest to niepoprawnie i nie ma zupe³nie sensu. Je¿eli nie znacie obcego jêzyka, powinni¶cie ustaliæ polsk± nazwê lub zapytaæ siê kogo¶, kto bêdzie móg³ poradziæ. Tak wysz³a bzdura. Napisz co ma znaczyæ nazwa, a ja mogê napisaæ jak powinno to wygl±daæ po angielsku. Co do samej strony... regulamin ju¿ zosta³ oceniony przez innych. Dodam tylko, ¿e na stronie startowej jest ma³y b³±d. Poprawnie powinno byæ "skontaktuj" Pozdro -- James |
Jamesnapisal
> "Pawciox" wrote... >> witam wszystkich. ostatnio ze znajomym zalozylem klub motocyklowy.,.. > Witam > Ja mam tylko pytanie do nazwy klubu... Co to znaczy "Flame Tires"? Mogê siê > tylko domy¶laæ, ¿e chodzi o "P³omieñ opony", bo po angielsku jest to > niepoprawnie i nie ma zupe³nie sensu. Je¿eli nie znacie obcego jêzyka, > powinni¶cie ustaliæ polsk± nazwê lub zapytaæ siê kogo¶, kto bêdzie móg³ > poradziæ. Tak wysz³a bzdura. > Napisz co ma znaczyæ nazwa, a ja mogê napisaæ jak powinno to wygl±daæ po > angielsku. > Co do samej strony... regulamin ju¿ zosta³ oceniony przez innych. Dodam > tylko, ¿e na stronie startowej jest ma³y b³±d. Poprawnie powinno byæ > "skontaktuj" > Pozdro > -- > James co do nazwy to mialo byc P£OMIENNE OPONY fakt glupio wyszlo. a co do regulaminu. to wlasnie zostal wyslany mail do ADMINA tej stronki. fakt jesli nie mamu szacunku dla skuterow i tym podobnych maszyn. nie mamy szacunku do siebie. i dlatego pora wszystko pozmieniac. dzieki wogule za dopowiedzi. napisalismy to wszystko zle. dzieki i szeroko¶ci zycze -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Mi siê wydaje ¿e trochê siê z tym zak³adaniem klubu
po¶pieszyli¶cie, bo klub to ludzie i ich maszyny a w was ludzi brakuje, trochê od dupy strony siê zabrali¶cie do rzeczy. Nie mówiê ¿e inicjatywy zrzeszania siê ludzi o podobnych zainteresowaniach s± z³e, wrêcz przeciwnie ale u was takich ludzi nie widzê, mogli¶cie co najwy¿ej spó³kê za³o¿yæ, dwóch prezesów ju¿ macie ;). Troszkê to niepowa¿nie wygl±da, ju¿ nie mówi±c o tych b³êdach i zainteresowaniach typu bycie prezesami i bzykanie panienek (fakt, ¿e jeden z was bardziej wybredny bo tylko piêkne ale drugi zdaje siê ¿e jak leci ;)). Rozumiem, ¿e autorka regulaminu chcia³a napisaæ go dowcipnie ale wysz³o raczej ¶miesznie... Popracujcie jeszcze nad pomys³em, przemy¶lcie parê spraw a mo¿e faktycznie bêdzie z tego kiedy¶ Klub, powodzenia. -- ETERSTAR Dawid Talarczyk |
strona jest jeszcze w budowie i wszystko mo¿e sie jeszcze zmieniæ
regulamin potraktowalismy na luzie i z humorem dlatego takie rzeczy siê tam znalaz³y ale jest ju¿ nowa wersja(powazna) która równie¿ ulegnie zmienie zapewne bo uzgodnieniu ostatecznej formy dziekujemy za rady i ¿yczymy szeroko¶ci PS: ja to ten "prezes Adam":D -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |