![]() |
P³oñsk - Toruñ
Witam serdecznie,
Czy jecha³ kto¶ ostatnio krajow± 10 miêdzy P³oñskiem a Toruniem? Ostatnio kiedy mi przysz³o przemierzyæ ten bity dukt wysta³em siê w chyba 20 wahad³ach (na odcinku Sierpc - Lipno by³o ich szczególne zagêszczenie), wiêc tym razem wola³bym unikn±æ takich niespodzianek. Z góry wielkie dziêki za info o sytuacji na tym odcinku. Pioter |
Re: P³oñsk - Toruñ
Pioter pisze:
> Witam serdecznie, > > Czy jecha³ kto¶ ostatnio krajow± 10 miêdzy P³oñskiem a Toruniem? Ostatnio > kiedy mi przysz³o przemierzyæ ten bity dukt wysta³em siê w chyba 20 > wahad³ach (na odcinku Sierpc - Lipno by³o ich szczególne zagêszczenie), wiêc > tym razem wola³bym unikn±æ takich niespodzianek. Z góry wielkie dziêki za > info o sytuacji na tym odcinku. Jecha³em jaki¶ miesi±c temu w sobotê, by³o trochê remontów, ale nie by³o OIDP wahade³ek no i nigdzie nie sta³em. Nie wiem jak w dni powszednie. > Pioter -- Grzegorz Joñca GG: 7366919 JID: Szara ReniaM 1.4 E7J PMS-edycja limitowana ;) PMS+PJS*+pM-W+P+:+X++L+B+M+Z++TW-CB++ASB+ |
On Thu, 26 Feb 2009 15:38:19 +0100, "Pioter" <> wrote:
>Czy jecha³ kto¶ ostatnio krajow± 10 miêdzy P³oñskiem a Toruniem? Ostatnio >kiedy mi przysz³o przemierzyæ ten bity dukt wysta³em siê w chyba 20 >wahad³ach (na odcinku Sierpc - Lipno by³o ich szczególne zagêszczenie), wiêc >tym razem wola³bym unikn±æ takich niespodzianek. Z góry wielkie dziêki za >info o sytuacji na tym odcinku. Jecha³em tydzieñ temu. Jedynie trzy wahade³ka, dwa pokonane z marszu, na jednym posta³em ze dwie minuty. -- Pozdrawiam - Dariusz Niemczyñski GG:129280 Renault Master 2.5dCi 100KM PackClim`06 3.3t -> U520XL+AP1200 -> |
jerzu pisze:
> Jecha³em tydzieñ temu. Jedynie trzy wahade³ka, dwa pokonane z marszu, > na jednym posta³em ze dwie minuty. > Jecha³em wczoraj/dzisiaj w nocy - 2 wahad³a na ok. 360 i 370 kilometrze. Poza tym Sierpc-Toruñ f a t a l n a nawierzchnia... Pzdr. T. |