![]() |
Cornedo - Pozza di Fassa - SS241 - jechac?
Witam,
Pozdrawiam na wstepie tych, co przeczytali moje trzy posty wyslane w latach 2001 - 2007 :). Reszte zreszta tez pozdrawiam. Mam pytanie: czy droga SS241 miedzy Cornedo a Pozza di Fassa (Wlochy) jest zima przejezdna? Na mapie wyglada niepozornie a pozwoli mi zaoszczedzic 40km... Wiec nie wiem czy sie pakowac. Pozdrawiam, Filip 0% Oranje (czy jak to tam szlo :)) |
Re: Cornedo - Pozza di Fassa - SS241 - jechac?
Hello Kroket (powraca) !:
> Witam, > > Pozdrawiam na wstepie tych, co przeczytali moje trzy posty wyslane w latach > 2001 - 2007 :). Reszte zreszta tez pozdrawiam. > > Mam pytanie: czy droga SS241 miedzy Cornedo a Pozza di Fassa (Wlochy) jest > zima przejezdna? Na mapie wyglada niepozornie a pozwoli mi zaoszczedzic > 40km... Wiec nie wiem czy sie pakowac. Tja ... Teoretycznie nie ma wintersperry, ale jak sam wiesz, w zimie bywa ró¿nie. To rejony narciarskie, wiêc powinno byæ nie¼le utrzymane. Na Twoim miejscu zapyta³bym w Carrabinieri (po niemiecku zazwyczaj gadaj±) tu¿ przed jazd± i jeszcze popatrzy³ na prognozy, czy nie sypnie ... Jecha³em kiedy¶ zim± przez Arlberg, przejezdna, ale bandy ze ¶niegu po bokach tak na 3-4 metry :-D !!! pzdrw. -- Grzegorz maila znajdziesz tu : |