![]() |
Filtry pod marka 'Hart'
Marka filtrów 'Hart' tania w sieci, mniej wiêcej o po³owê od Mann.
Podobnie niejakie 'Hans Pries'. A jak z jako¶ci±, warto? Tak czy inaczej dla mnie krajowy 'Filtron' odpada, bo zawsze mi 'wsysa³o' i powietrza i kabinowy. JaC |
Re: Filtry pod marka 'Hart'
U¿ytkownik " ±æê³ñ󶼿" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gngo7i$fb5$.pl... > Marka filtrów 'Hart' tania w sieci, mniej wiêcej o po³owê od Mann. > Podobnie niejakie 'Hans Pries'. > A jak z jako¶ci±, warto? > Tak czy inaczej dla mnie krajowy 'Filtron' odpada, bo zawsze mi 'wsysa³o' > i powietrza i kabinowy. hart sprzegla robi wujowe takze raczej marka budzetowa z problemami z jakoscia ;) |
Dnia Wed, 18 Feb 2009 12:15:23 +0100, zinek napisa³(a):
> U¿ytkownik " ±æê³ñ󶼿" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:gngo7i$fb5$.pl... nie karm trolla -- Pozdrowienia, Waldek Godel awago.maupa.orangegsm.info, awago.maupa.telekomunikacja.org "Chcemy, by nasi klienci byli jeszcze bardziej zadowoleni" - Jacek Dziekan, rzecznik centrali ZUS. |
> nie karm trolla
O cze¶æ :) -- Pozdrawiam - Arcadio from DC vel Suwa³ki Safi II 2.5 by Volvo ASB Toyota Starlet 1.3 ASB i ca³e stado Safi I, R19 i R21 (by³o) |
U¿ytkownik "Waldek Godel" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... > Dnia Wed, 18 Feb 2009 12:15:23 +0100, zinek napisa³(a): > >> U¿ytkownik " ±æê³ñ󶼿" <> napisa³ w wiadomo¶ci >> news:gngo7i$fb5$.pl... > > nie karm trolla chyba ze tak - sorry. |
U¿ytkownik "zinek" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:gnh56n$fe8$... > > U¿ytkownik "Waldek Godel" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:... >> Dnia Wed, 18 Feb 2009 12:15:23 +0100, zinek napisa³(a): >> >>> U¿ytkownik " ±æê³ñ󶼿" <> napisa³ w wiadomo¶ci >>> news:gngo7i$fb5$.pl... >> >> nie karm trolla > > chyba ze tak - sorry. Teraz to dopiero trolla karmisz. |