![]() |
ostatnie nie dokrêcone salto -Jeremy Lusk
<
motocyklisty,wiadomosc.html> znosz±c go na noszach, ludzie bili brawo -- Wiadro(SoldierAK) |
Re: ostatnie nie dokrêcone salto -Jeremy Lusk
U¿ytkownik "WIADRO" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... < motocyklisty,wiadomosc.html> > > znosz±c go na noszach, ludzie bili brawo Przer±bane mia³ - sanitariusze nios±cy nosze bili brawo? "Kiedy transportowano go na noszach, ludzie bili brawo." Czyli z przydawk± za pan brat. -- Jasio vfr vx etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. |
Jasio pisze:
> < > motocyklisty,wiadomosc.html> ta ewolucja jako¶ tak jak w zwolnionym tempie wygl±da³a, jakby spó¼niony pocz±tek, potem jednak chcia³ j± zrobiæ do koñca, pod koniec te¿ nie widaæ ¿eby mia³ jaki¶ awaryjny plan, mo¿e pomy¶la³ ¿e jednak da radê wyl±dowaæ, w koñcu l±dowa³ ju¿ tyle razy. Ale ja naprawdê nie o tym, ¿aden ze mnie znawca, tylko tak pomy¶la³em ¿e go¶æ mia³ talent nie z tej planety, a i tak go dopad³o, gdzie¶ w u³amku sekundy. Bo kiedy¶ nas te¿ poniesie i jak nam siê zacznie zdawaæ, ¿e ju¿ umiemy i ¿e nam na pewno wyda. KJ |
WIADRO <> napisa³(a):
> < > motocyklisty,wiadomosc.html> szok, mieæ s³abszy dzieñ w tym sporcie mo¿e oznaczaæ ¿e nastêpnego dnia nie bêdzie ... Pozdro Rafael Bandit650 -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Dnia Tue, 10 Feb 2009 06:07:10 -0800, WIADRO napisał(a):
> < > motocyklisty,wiadomosc.html> > > znosząc go na noszach, ludzie bili brawo na stadione X-lecia wyratował się w niesamowity sposób. Tym razem się nie udało. k... -- mst <at> gazeta <.> pl BMW R1100GS '94 (DC) "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" Terry Pratchett |
KJ Si³a S³ów wrote:
> Ale ja naprawdê nie o tym, ¿aden ze mnie znawca, tylko tak pomy¶la³em > ¿e go¶æ mia³ talent nie z tej planety, a i tak go dopad³o, gdzie¶ w > u³amku sekundy. > Bo kiedy¶ nas te¿ poniesie i jak nam siê zacznie zdawaæ, ¿e ju¿ > umiemy i ¿e nam na pewno wyda. Popatrzmy na Nas, wiekszo¶æ nosi na sobie ¶lady "pasji". Niestety nie wszyscy mieli tyle szcze¶cia aby by³y one niewidoczne. Sam nie wiem co dzisiaj o tym my¶leæ. Chyba jednak koszty tej zabawy s± zbyt wysokie. -- FJR 1300 Wyscigowa licencja A Z³oty Felkowski Braincap '06 |
Elou!
"Watson" <> wrote in message news:gmunk6$22i$... > KJ Si³a S³ów wrote: >> Ale ja naprawdê nie o tym, ¿aden ze mnie znawca, tylko tak pomy¶la³em >> ¿e go¶æ mia³ talent nie z tej planety, a i tak go dopad³o, gdzie¶ w >> u³amku sekundy. >> Bo kiedy¶ nas te¿ poniesie i jak nam siê zacznie zdawaæ, ¿e ju¿ >> umiemy i ¿e nam na pewno wyda. > > Popatrzmy na Nas, wiekszo¶æ nosi na sobie ¶lady "pasji". > Niestety nie wszyscy mieli tyle szcze¶cia aby by³y one niewidoczne. > > Sam nie wiem co dzisiaj o tym my¶leæ. > Chyba jednak koszty tej zabawy s± zbyt wysokie. Meteopata czyco? Zacytowac Ci-Cie z pewnej piaskownicy? Znakomita wiekszosc ma jedynie porysowana dume. -- Pozdrawiam, Artu / Kef & 7/4 majtasow ST 955 A moze by tak rajdy motocyklowe dla motocykli? |
"Kefir"
> Meteopata czyco? Chyba nie zaprzeczysz ze wiekszosc motocyklistow to meteopaci? "Kur***a, dzisiaj pada wiec nie polatam (zbyt wiele) " :-D -- Michal FJS 600 |
Kefir napisał(a):
> Znakomita > wiekszosc ma jedynie porysowana dume. Ale Watson gada o jezdzie terenowej w szerokim tego slowa znaczeniu. Tak mi sie wydaje. I mam podobnie: dwa sezony w terenie i mialem tyle kontuzji co nigdy dotad przez ponad 10 lat na asfalcie. I zmieniona psyche. Ale walcze walcze poki co. Ale rozumiem tez tych co w pewnym momencie stwierdzili, ze koniec - nie ma co dalej ryzykowac. -- Kamil Nowak 'Amil' _motory_ pijadzio i susuki Krakuf |
Watson pisze:
> Popatrzmy na Nas, wiekszo¶æ nosi na sobie ¶lady "pasji". Ja akurat tylko reumatyczne lupanie w stawach. > Sam nie wiem co dzisiaj o tym my¶leæ. > Chyba jednak koszty tej zabawy s± zbyt wysokie. Mysl prosto: jestesmy stare dupy, tak stare ze mamy odwage przyznac sie do strachu. KJ |